Δελτία Τύπου

MasterChef - Πέμπτη 17.2.2022

17/02/2022

MasterChef - Πέμπτη 17.2.2022

Δείτε την Πέμπτη 17/2 στις 21:00 στο 14ο Επεισόδιο του MasterChef 2022

Η επιστροφή του Νίκου Μπέρκα ξάφνιασε ευχάριστα τους διαγωνιζόμενους και όλοι μαζί ρίχτηκαν στη μαγειρική μάχη της 1ης Ομαδικής Δοκιμασίας!

Η ώρα της κρίσης όμως έφτασε!

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο συμβούλιο και αγωνιούν να μάθουν το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας και να βρεθούν αντιμέτωπες με τα λάθη και τις αστοχίες τους. Η κόκκινη ομάδα, με αρχηγό τον Γρηγόρη, ή η μπλε ομάδα, με αρχηγό τη Φανή, κατάφερε να συνεργαστεί καλύτερα και να είναι η νικήτρια ομάδα;

Πόσο σωστές ήταν οι επιλογές του Γρηγόρη στη διαχείριση των πλεονεκτημάτων του και πόσο εύθραυστες είναι οι ισορροπίες στις μόνιμες πια, ομάδες;

Οι βαθμολογίες και τα σχόλια των chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνου Ιωαννίδη, φέρνουν χαμόγελα αλλά και απογοήτευση.


MasterChef 2022 - Τετάρτη 16.2.2022

16/02/2022

MasterChef 2022 - Τετάρτη 16.2.2022

Δείτε την Τετάρτη 16/2 στις 21:00 στο 13ο Επεισόδιο του MasterChef 2022

Η οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη Ταπραντζή, που είχε καταφέρει στις auditions να κερδίσει το golden pin του Πάνου Ιωαννίδη, αλλά και η αποχώρηση του Νίκου Μπέρκα, στη Δοκιμασία Αποχώρησης, φέρνουν νέα δεδομένα και ανακατατάξεις στην κουζίνα του MasterChef 2022.

Ήρθε όμως η ώρα για την πρώτη ομαδική δοκιμασία της χρονιάς!

Ο Γρηγόρης, εκτός από το Tεστ Δημιουργικότητας, κέρδισε και πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα. Τόσο σημαντικά, που οι αποφάσεις του μπορούν να επηρεάσουν τη ροή ολόκληρου του διαγωνισμού.

Θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί υπέρ του τα πλεονεκτήματα, που καλείται να διαχειριστεί;


MasterChef 2022 - Τρίτη 15.2.2022

15/02/2022

MasterChef 2022 - Τρίτη 15.2.2022

Δείτε την Τρίτη 15/2 στις 21:00 στο 12ο Επεισόδιο του MasterChef 2022

Το πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας του MasterChef 2022 ολοκληρώθηκε και όπως αποδείχθηκε ο Γιάννος, έχοντας κερδίσει τη δοκιμασία του Mystery Box, δυσκόλεψε αρκετά με τις επιλογές του κάποιους συμπαίκτες του.

Αποδείχθηκε όμως και ότι τα φαινομενικά πιο διαχειρίσιμα υλικά δεν είναι εύκολα και αν κάποιους ο φρέσκος τόνος τους χαροποίησε αρχικά, το αποτέλεσμα δεν τους δικαίωσε.

Όλοι περιμένουν να ακούσουν την ανακοίνωση του νικητή ή της νικήτριας του Τεστ Δημιουργικότητας από τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, που θα έχει και φοβερά πλεονεκτήματα.

Κάποιοι έκαναν καλό «ποδαρικό» την πρώτη μέρα αλλά τρεις διαγωνιζόμενοι καλούνται να μαγειρέψουν στην 1η Δοκιμασία Αποχώρησης για να διατηρήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Το μαγειρικό ταξίδι του MasterChef 2022 μόλις ξεκίνησε και κανένας δεν θέλει να τελειώσει τόσο νωρίς.