Δελτία Τύπου

Προσοχή στις Λεπτομέρειες (The Little Things) - #StarPremiera

14/12/2022

Προσοχή στις Λεπτομέρειες (The Little Things) - #StarPremiera

Περιπέτεια μυστηρίου, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 21:00 σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή

Ο αναπληρωτής σερίφης της κομητείας Κερν, Τζο «Ντέκε» Ντίκον αποστέλλεται στο Λος Άντζελες για κάτι που θα έπρεπε να ήταν μια απλή και γρήγορη αποστολή συλλογής αποδεικτικών στοιχείων. Αντίθετα, εμπλέκεται στην αναζήτηση ενός κατά συρροή δολοφόνου που τρομοκρατεί την πόλη.

Επικεφαλής των ερευνών για την αναζήτηση του ενόχου είναι ο Σερίφης Τζιμ Μπάξτερ, ο οποίος εντυπωσιάζεται από το αστυνομικό ένστικτο του Ντέκε και ανεπίσημα ζητάει τη βοήθειά του.

Καθώς όμως αναζητούν τον δολοφόνο, ο Μπάξτερ δεν γνωρίζει ότι πτυχές της υπόθεσης αυτής αντανακλούν στο παρελθόν του Ντέκε, με ενοχλητικά μυστικά, που θα μπορούσαν να απειλήσουν πολλά περισσότερα από την ίδια την υπόθεση…

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζον Λι Χάνκοκ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντένζελ Ουάσιγκτον, Ράμι Μαλέκ, Τζάρεντ Λέτο, Κρις Μπάουερ


Αλήθειες με τη Ζήνα - Αφιέρωμα στην ΕΛΠΙΔΑ Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου

13/12/2022

Αλήθειες με τη Ζήνα - Αφιέρωμα στην ΕΛΠΙΔΑ Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου από τις 11:45 έως και τις 15:00, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη Ζήνα Κουτσελίνη, γεμίζουμε, δίνουμε και παίρνουμε «ΕΛΠΙΔΑ»!

Το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο μοιράζεται την αλήθεια του με τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ μας, σε  ένα 3ωρο αφιέρωμα στο έργο ζωής, που προσφέρει για περισσότερα από 30 χρόνια! Μικροί ήρωες και γονείς- «φύλακες άγγελοι» με ελπιδοφόρα  χαμόγελα, αφηγούνται ιστορίες ζωής, που λυτρώνουν και διδάσκουν.

Η πρόεδρος της ΕΛΠΙΔΑΣ, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, μοιράζεται μαζί μας το όραμά της.

Ένα αφιέρωμα στην «Ελπίδα», μια μεγάλη αγκαλιά του κόσμου και ένα γεμάτο πλατό με μπαλόνια, παιδιά, χαρά!

Όλοι μαζί γινόμαστε κρίκοι, σε μια δυνατή αλυσίδα αγάπης!


GNTM 5 - Δευτέρα 12.12.2022

12/12/2022

GNTM 5 - Δευτέρα 12.12.2022

Δείτε απόψε (Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου) στις 21:00 στο 25ο Επεισόδιο του GNTM 5

Επόμενο νέο επεισόδιο την Παρασκευή 16/12 στις 21:00

Η νέα μέρα στο σπίτι του GNTM 5 βρίσκει τα μοντέλα σε αναστάτωση, εξαιτίας των «επιστροφών», που ακόμα προσπαθούν να πιστέψουν ότι έχουν συμβεί, μετά και την ιδιαίτερα σύντομη επιστροφή της Ραφαέλας, που αποχώρησε στο τελευταίο πλατό. Η Αλεξία μονοπωλεί τις συζητήσεις ενώ η Κάτια, σαν να μην πέρασε μια μέρα, δείχνει να προσαρμόζεται αμέσως.

Η model instructor Mary Vitinaros και ο coach Χρήστος Μπίμπας, έρχονται με διάθεση… ανάλυσης και ζητούν από τα μοντέλα να βαθμολογήσουν η μία την άλλη σε τρεις κατηγορίες. Από τα οκτώ κορίτσια ένα μόνο δεν καταφέρνει να πάρει κάποια ψήφο, γεγονός που σχολιάζεται ποικιλοτρόπως. Η ημέρα χρωματίζεται συναισθηματικά ακόμα περισσότερο λόγω της επικοινωνίας των μοντέλων με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το μήνυμα, που εμφανίζεται την επόμενη μέρα στην τηλεόραση, γίνεται αφορμή για μία παρεξήγηση, που ενώ φαίνεται να τελειώνει σύντομα, σιγοβράζει για αρκετές ώρες ακόμα. Στο industrial σετ της φωτογράφισης, ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η Mary Vitinaros, εξηγούν στα μοντέλα τι θα ακολουθήσει.

Σε μία από τις ωραιότερες φωτογραφήσεις, ο Παναγιώτης Σιμόπουλος καλείται να φωτογραφίσει τα μοντέλα πάνω σε μία υπερυψωμένη γυάλινη πλατφόρμα για την καμπάνια της εταιρίας Migato.

Στην τέταρτη θέση της κριτικής επιτροπής βρίσκεται η διευθύντρια του περιοδικού Marie Claire, Γαλάτεια Λασκαράκη, η οποία δίνει το δικό της στίγμα για το τι σημαίνει φωτογραφία μόδας.