Δελτία Τύπου

TractioN - Κυριακή 10.3.2024

05/03/2024

TractioN - Κυριακή 10.3.2024

Κυριακή 10.3.24 στις 14:10
 
Τον Νίκο Ψαρρά, έναν από τους πιο ταλαντούχους και γοητευτικούς ηθοποιούς, υποδέχεται στο νέο επεισόδιο του TractioN ο Κώστας Στεφανής.

Έχοντας διαπρέψει σε κάθε είδους ρόλο, στην τηλεόραση, στο θέατρο, αλλά και στον κινηματογράφο, ο Νίκος Ψαρράς έρχεται στο TractioN απλώς σαν ένας παλιός, καλός φίλος!

Στο minimal αισθητικής, πλην...maximal ευρυχωρίας σαλόνι του MG4 Electric, ο Νίκος Ψαρράς περιεργάζεται τις hi-tech λειτουργίες του οχήματος, μέσω της «αιωρούμενης» κεντρικής κονσόλας.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (JUST MERCY), σε Α' Τηλεοπτική Προβολή

05/03/2024

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (JUST MERCY), σε Α' Τηλεοπτική Προβολή

Δικαστικό δράμα, Τρίτη 5 Μαρτίου στις 24:00 σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή

Μία δυνατή ταινία, μια αληθινή ιστορία που προκαλεί το μυαλό και ακολουθεί τα βήματα του νεαρού δικηγόρου Μπράιαν Στίβενσον και τη μάχη του με τη δικαιοσύνη, που άφησε ιστορία.

Μετά την αποφοίτησή του από το Χάρβαρντ, ο Μπράιαν θα μπορούσε να είχε επιλέξει μία προσοδοφόρα επαγγελματική πορεία. Αντίθετα, κατευθύνεται στην Αλαμπάμα προκειμένου να υπερασπιστεί όσους καταδικάζονται άδικα, έχοντας την υποστήριξη της δικηγόρου Εύα Άνσλεϊ.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο Μπράιαν εμπλέκεται σε ένα λαβύρινθο νομικών και πολιτικών παρασκηνίων.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον
ΠΑΙΖΟΥΝ: Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Τζέιμι Φοξ , Μπρι Λάρσον

Cash or Trash - Τρίτη 5.3.2024

05/03/2024

Cash or Trash - Τρίτη 5.3.2024

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:30

Σήμερα, Τρίτη 5 Μαρτίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Η ταλαντούχα Ελπίδα, γνωστή και ως Μαντάμ Πελαζί στη Θεσσαλονίκη, δίνει ικανοποιητικές απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα των αγοραστών και καταφέρνει να κερδίσει 20 φορές επάνω το ποσό που έδωσε για να αποκτήσει τα βαζάκια της.  

Η Έφη, καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας, αποφάσισε να έρθει στο Cash Or Trash,  μετά από τη συμμετοχή της κόρη της σε δημοπρασία της εκπομπής.

Ο Ευάγγελος «διακτινίζεται» στο Cash Or Trash με ένα από τα πιο cult αντικείμενα της δεκαετίας του ’90 και όχι μόνο.