Δελτία Τύπου

MasterChef 2024 - Πέμπτη 7.3.2024

07/03/2024

MasterChef 2024 - Πέμπτη 7.3.2024

Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 21.00  

Απόψε, Πέμπτη 7 Μαρτίου, οι δυο μπριγάδες έρχονται στο συμβούλιο της εβδομάδας με ανανεωμένες συνθέσεις και νέους αρχηγούς, τον Γιάννη Κούρτογλου για τη μπορντό μπριγάδα και τον Νίκο Κυψίδη για τη γκρι μπριγάδα.

Το τελικό αποτέλεσμα ανεβάζει στα ύψη το ηθικό της μπορντό μπριγάδας.

O αρχηγός Νίκος Κυψίδης καλείται να πάρει μια πολύ σημαντική και δύσκολη απόφαση, που θα ταράξει τις ισορροπίες.

Η Δοκιμασία Ασυλίας θα εξελιχθεί σε δυο στάδια.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στην γκρι μπριγάδα περιπλέκει περισσότερο τα πράγματα, αφού από την επίπονη αυτή διαδικασία προκύπτουν άλλοι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Cash or Trash - Πέμπτη 7.3.2024

07/03/2024

Cash or Trash - Πέμπτη 7.3.2024

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:30

Σήμερα, Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Ο Περικλής έρχεται στο Cash or Trash με ένα αντικείμενο διαφορετικό, από όσα έχουν έρθει ως τώρα, που συγκινεί και σίγουρα θα αφήσει ιστορία.

Η γλυκύτατη Μαρία έρχεται στο Cash or Trash και ίσως να είναι αυτή η τυχερή της μέρα!

Αν και chef, με σημαντικό βιογραφικό σε γαλλικά εστιατόρια, ο Κυριάκος, με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα, έρχεται όχι στην κουζίνα του MasterChef, αλλά στο δωμάτιο  εκτίμησης του Cash Or Trash!

MasterChef 2024 - Τετάρτη 6.3.2024

06/03/2024

MasterChef 2024 - Τετάρτη 6.3.2024

Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 21.00  

Ομαδική Δοκιμασία απόψε, Τετάρτη 6 Μαρτίου, με τον αρχηγό της γκρι μπριγάδας, Νίκο Κυψίδη, να έχει όλα τα πλεονεκτήματα στα χέρια του. Αυτός είναι που θα αποφασίσει ποιο menu θα κληθούν να μαγειρέψουν οι δυο μπριγάδες για τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αλλά και για τον καλεσμένο τους στη σημερινή δοκιμασία, chef Alain Parodi.

Όμως, όπως έχει συμβεί πολλές φορές στην κουζίνα του MasterChef, τα πλεονεκτήματα από μόνα τους δεν σημαίνουν απαραίτητα και την άνετη μαγειρική επικράτηση.

Θα καταφέρει ο Νίκος Κυψίδης να οδηγήσει τη γκρι μπριγάδα σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη ή ο Γιάννης Κούρτογλου θα οδηγήσει την μπορντό μπριγάδα στην πρώτη της νίκη;