Stars System – Ζυγός: «Εντάσεις αλλά και εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή»

Οι αστρολογικές αναλύσεις της Άσης Μπήλιου

Οι αστρολογικές αναλύσεις της Άσης Μπήλιου από την εκπομπή «Stars System 7/11»

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στο «Stars System», η Άση Μπήλιου ανέλυσε το πώς θα μας επηρεάσουν οι σημαντικές πλανητικές όψεις. Αναφέρεται στην τελευταία σύνοδο του Δία με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που ολοκληρώνεται στις 12/11 και εξηγεί ότι η όψη αυτή συνδέεται με επιδημίες στην ιστορία του ανθρώπινου γένους και ότι το 2020 σχηματίστηκε άλλες δυο φορές. Όμως, η όψη αυτή έχει και άλλη μια επιρροή. Συνδέεται με τον πλούτο και τη δύναμη και την έχουν στο ωροσκόπιο τους μερικοί από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο.

Διαβάστε την εβδομαδιαία (02/11/2020 - 08/11/2020) αστρολογική πρόβλεψη της Άσης Μπήλιου για τους Ζυγούς

Επίσης, η Άση Μπήλιου θα αναλύσει την επιρροή του Άρη, που μετά από δύο μήνες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Κριό, θα επιστρέψει στην ορθή πορεία του μετά τις 14/11, για να δώσει και πάλι ώθηση στη δράση και τις φιλοδοξίες μας.

Η Άση Μπήλιου είπε για τους Ζυγούς: «Εντάσεις αλλά και εξελίξεις, τόσο στην προσωπική σας ζωή και το σπίτι όσο και στη δουλειά. Θα είστε πιο αποφασιστικοί».

Όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου από την εκπομπή της Stars System θα μπορείτε να βλέπετε και διαδικτυακά μετά την προβολή τους στον αέρα του Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top