Σκορπιός:«Οι επαγγελματικές ικανότητές σου δεν θα περάσουν απαρατήρητες»

«Tο άγχος φεύγει από πάνω σου και έχεις τη δυνατότητα για νέες συνεργασίες»

Ζώδια-Σκορπιός: 22/7/2019

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε σήμερα, αν και είναι Δευτέρα, μιας και θα έχουμε την δυνατότητα να αφήσουμε πίσω μας τις φορτισμένες καταστάσεις των δύο τελευταίων εβδομάδων και να κάνουμε μία νέα αρχή. Ας αρχίσουμε βάζοντας σε τάξη τα ζητήματα τα οποία μας απασχολούν και ό,τι άλλο μας προκαλεί προβληματισμό και άγχος.

Η Σελήνη που θα περάσει στον Κριό θα μας δώσει το θάρρος και την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε όλα αυτά.

ΥΓ: Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου είναι… με αρώματα καλοκαιριού, διακοπών, παθιασμένων σχέσεων και ξέγνοιαστων στιγμών δίπλα στη θάλασσα!

Σκορπιός

Βρίσκεσαι σε πολύ καλό στάδιο, Σκορπιέ, αφού οι ικανότητές σου σε θέματα εργασίας δεν θα περάσουν απαρατήρητες από τους προϊστάμενούς σου και άτομα με κύρος.

Μην πελαγώσεις, λοιπόν, αν προκύψουν κάποια θέματα στον επαγγελματικό τομέα τα οποία αναζητούν τη λύση τους. Είσαι σε θέση να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και να διευθετήσεις τις όποιες εκκρεμότητες έχεις. Και το άγχος θα φύγει από πάνω σου, και τη δυνατότητα για νέες συνεργασίες θα έχεις.

Πηγή: coverstory.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top