Ζυγός: «Οι παρεξηγήσεις, οι διαφωνίες και οι καυγάδες καραδοκούν!»

«Γέμισε τις μπαταρίες σου για να έχεις καλύτερη απόδοση στη δουλειά σου»

Ζώδια-Ζυγός: 22/7/2019

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε σήμερα, αν και είναι Δευτέρα, μιας και θα έχουμε την δυνατότητα να αφήσουμε πίσω μας τις φορτισμένες καταστάσεις των δύο τελευταίων εβδομάδων και να κάνουμε μία νέα αρχή. Ας αρχίσουμε βάζοντας σε τάξη τα ζητήματα τα οποία μας απασχολούν και ό,τι άλλο μας προκαλεί προβληματισμό και άγχος.

Η Σελήνη που θα περάσει στον Κριό θα μας δώσει το θάρρος και την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε όλα αυτά.

ΥΓ: Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου είναι… με αρώματα καλοκαιριού, διακοπών, παθιασμένων σχέσεων και ξέγνοιαστων στιγμών δίπλα στη θάλασσα!

Ζυγός

Μείνε μακριά από οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει πανικό στην ημέρα σου, Ζυγέ, αφού οι παρεξηγήσεις, οι διαφωνίες και οι καυγάδες καραδοκούν.

Είναι μέρα κατάλληλη να αποδείξεις πόσο διπλωμάτης είσαι με το να μείνεις ουδέτερος σε θέματα και καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Έτσι, θα είσαι σίγουρος ότι δεν θα μπλέξεις και δεν θα βρεθείς στο μάτι του κυκλώνα χωρίς να φταις. Ξεκουράσου σήμερα.

Γέμισε τις μπαταρίες σου για να έχεις καλύτερη απόδοση στη δουλειά σου.

Πηγή: coverstory.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top