Άση Μπήλιου: Προβλέψεις για κάθε ζώδιο - Πώς θα μας επηρεάσει η έκλειψη

Στον άξονα Αιγόκερου- Καρκίνου

Έκλειψη Σελήνης γίνεται το βράδυ της Τρίτης ξημερώματα Τετάρτης 17 Ιουλίου στον άξονα Αιγόκερου- Καρκίνου και η Άση Μπήλιου έκανε τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Άση Μπήλιου: Οι προβλέψεις της για την έκλειψη Σελήνης του Ιουλίου!

Πώς θα επηρεάσει τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού η αποψινή έκλειψη σελήνης;

ΚΡΙΟΣ: Αλλαγές, ανακατατάξεις στα επαγγελματικά, θέματα σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας στο προσκήνιο. Αίσθημα πίεσης και κούρασης.

ΤΑΥΡΟΣ: θέματα που σχετίζονται με μια νομική υπόθεση, τις σπουδές, ή και ένα ταξίδι μπορεί να σας απασχολήσουν. Προσοχή στην επικοινωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: τα οικονομικά αιτία άγχους ή σύγχυσης. Απογοήτευση για μια σχέση είτε ερωτική είτε φιλική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απολογισμοί για την πορεία μιας σχέσης σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Τάση ρήξης με τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Ανακατατάξεις στην δουλειά, αγώνας δρόμου για να καλύψετε εκκρεμότητες στα επαγγελματικά, ανασφάλειες, δύσκολη ψυχολογία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έμφαση στα ερωτικά ή σε μια φιλική σχέση. Ακόμη μπορεί να σας αγχώνουν θέματα παιδιών.

ΖΥΓΟΣ: Η έκλειψη μπορεί να σας δημιουργήσει μελαγχολική διάθεση ανατρέχοντας στο παρελθόν. Θέματα οικογενειακά ή καριέρας στο προσκήνιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα επαγγελματικά σε αναβρασμό. Προσοχή στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα οικονομικά στο προσκήνιο, προσοχή στα έξοδα και τα αρνητικά συναισθήματα σε προσωπικό επίπεδο. Οικονομικές ανασφάλειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρωταγωνιστές της έκλειψης με μια μεγαλύτερη ευαισθησία και συναισθηματική φόρτιση. Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις. Πιθανώς θέματα που αφορούν και στην υγεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένας κύκλος κλείνει για να ξεκινήσει κάτι καλύτερο είτε στα αισθηματικά είτε στα επαγγελματικά. Φροντίστε να ξεκουράζεστε και μην επιβαρύνετε περαιτέρω την ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αναθεωρήσεις στους στόχους ή σε κάποιες επαγγελματικές ή φιλικές σχέσεις. Αναστάτωση σε ψυχολογικό επίπεδο.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πως θα επηρεάσει τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού η αποψινή έκλειψη σελήνης; ΚΡΙΟΣ: Αλλαγές, ανακατατάξεις στα επαγγελματικά, θέματα σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας στο προσκήνιο. Αίσθημα πίεσης και κούρασης. ΤΑΥΡΟΣ: θέματα που σχετίζονται με μια νομική υπόθεση, τις σπουδές, ή και ένα ταξίδι μπορεί να σας απασχολήσουν. Προσοχή στην επικοινωνία. ΔΙΔΥΜΟΙ: τα οικονομικά αιτία άγχους ή σύγχυσης. Απογοήτευση για μια σχέση είτε ερωτική είτε φιλική. ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απολογισμοί για την πορεία μιας σχέσης σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Τάση ρήξης με τους άλλους. ΛΕΩΝ: Ανακατατάξεις στην δουλειά, αγώνας δρόμου για να καλύψετε εκκρεμότητες στα επαγγελματικά, ανασφάλειες, δύσκολη ψυχολογία. ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έμφαση στα ερωτικά ή σε μια φιλική σχέση. Ακόμη μπορεί να σας αγχώνουν θέματα παιδιών. ΖΥΓΟΣ: Η έκλειψη μπορεί να σας δημιουργήσει μελαγχολική διάθεση ανατρέχοντας στο παρελθόν. Θέματα οικογενειακά ή καριέρας στο προσκήνιο. ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα επαγγελματικά σε αναβρασμό. Προσοχή στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα οικονομικά στο προσκήνιο, προσοχή στα έξοδα και τα αρνητικά συναισθήματα σε προσωπικό επίπεδο. Οικονομικές ανασφάλειες. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρωταγωνιστές της έκλειψης με μια μεγαλύτερη ευαισθησία και συναισθηματική φόρτιση. Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις. Πιθανώς θέματα που αφορούν και στην υγεία. ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένας κύκλος κλείνει για να ξεκινήσει κάτι καλύτερο είτε στα αισθηματικά είτε στα επαγγελματικά. Φροντίστε να ξεκουράζεστε και μην επιβαρύνετε περαιτέρω την ψυχολογία σας. ΙΧΘΥΕΣ: Αναθεωρήσεις στους στόχους ή σε κάποιες επαγγελματικές ή φιλικές σχέσεις. Αναστάτωση σε ψυχολογικό επίπεδο.

A post shared by @ asibiliou on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top