Καρκίνος: «Αποφύγετε την επιστροφή σε μια παλαιότερη σχέση!»

Oι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου «Στη Φωλιά των ΚουΚου»

Ο Ερμής γύρισε ανάδρομος σήμερα τα ξημερώματα και θα παραμείνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι τις 2/8. Πως, όμως, θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ο ανάδρομος Ερμής;

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Σύμφωνα με την Άση Μπήλιου και τα όσα είπε «Στη Φωλιά των Κου Κου», μέχρι τις 18/7 ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται στον Λέοντα και θα επηρεάζει περισσότερο τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου. 

Μετά τις 19/7, θα είναι ανάδρομος στον Καρκίνο και θα επηρεάζει περισσότερο τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή είναι να διαφυλάξουμε τα δεδομένα στους υπολογιστές, το κινητό και τα μέσα επικοινωνίας. Προσοχή στις καθυστερήσεις στα ταξίδια, αλλά και στα προσωπικά αντικείμενα. Αποφύγετε να υπογράψετε σημαντικά συμβόλαια.

Συγκεκριμένα για τους Καρκίνους είπε: «Αποφύγετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και επιστροφές σε παλαιότερες σχέσεις και συνεργασίες».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top