Άση Μπήλιου: Οι προβλέψεις για τη νέα κυβέρνηση

«Όποιος και να βγει, θα τα βρει μπαστούνια»

Στην εκλογική βραδιά του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα βρέθηκε η Άση Μπήλιου, η οποία έκανε αστρολογικές προβλέψεις για τη νέα κυβέρνηση. Τόνισε ότι αστρολογικά δεν είναι καλή ημέρα για εκλογές και ότι όποια κυβέρνηση και να βγει νικήτρια, θα τα βρει «μπαστούνια» μπροστά της.

«Εγώ πιάνω το ωροσκόπιο της χώρας μας, το οποίο είναι Υδροχόος. Η Ελλάδα μάλιστα, έχει απέναντί της Κρόνο στον Λέοντα. Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει τις ευθύνες, το φορτίο, τις υποχρεώσεις και την πειθαρχία. Η χώρα μας λοιπόν, βλέπει αυτό το φορτίο και τις ευθύνες να έρχονται από αλλού, από απέναντί μας, δεν τα βλέπουμε σε εμάς. Έχουμε μία αντίθεση. Σαν κράτος έχουμε την τάση να βλέπουμε τις ευθύνες να έρχονται από αλλού. Για να πούμε λοιπόν, αύριο το πρωί, ότι κάναμε κάτι, πρέπει όλοι μας να αναλάβουμε ευθύνες σε όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά η αστρολόγος. 

Ακόμη, η Άση Μπήλιου υποστήριξε ότι η σημερινή ημέρα ευνοεί περισσότερο τους Ιχθύες (Κυριάκος Μητσοτάκης), αλλά υπάρχουν και κάποια Λιοντάρια (Αλέξης Τσίπρας) που έχουν πολλές αλλαγές.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top