Πώς χωρίζει ένας Ταύρος;

Οι προβλέψεις της αστρολόγου Λέτας Μπεζεργιάννη

ζώδια Ταύρος χωρισμός

Εννοείται πως οι Ταύροι δεν τα πάνε καλά με τους χωρισμούς, αυτό είναι άλλωστε αναμενόμενο όταν έχεις έναν σταθερό άνθρωπο δίπλα σου, με τη ρουτίνα του και τις συνήθειες του και ξαφνικά του λες, χωρίζουμε -ακόμα και αν αυτό είναι για το δικό του καλό. Τότε βλέπεις ένα εντελώς διαφορετικό άτομο, σκληρό, που καθώς είναι μες τη σύγχυση μπορεί να κάνει και τις τρέλες του. Η συνηθέστερη; Να κατασκοπεύει τον/την πρώην στο Facebook! 

Αλλά έχει και αυτός τους λόγους του για να πει στο άλλο του μισό ότι οι δρόμοι τους χωρίζουν. Αν τον ενοχλεί κάτι στην σχέση του, θα ζητήσει από τον σύντροφό του να το διορθώσουν. Θα το ζητήσει μια, δυο και τρεις, αλλά από κει και έπειτα σου κουνάει το μαντήλι και την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Και ο λόγος; Μα έτσι δείχνεις ότι δεν νοιάζεσαι για την σχέση σας.

Επίσης μην τολμήσεις να πεις ψέματα στον Ταύρο ή να του κρύψεις πληροφορίες. Πάλι δείχνεις ότι δεν νοιάζεσαι για την σχέση σας και επίσης είναι σαν να του λες ότι δεν τον εμπιστεύεσαι. Άρα γατί να μείνει μαζί σου;

Ο Ταύρος σαν ζώδιο της Γης που είναι θέλει σταθερότητα στην σχέση του, οπότε αν νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά, δεν θα διστάσει να ζητήσει την ελευθερία του. Μπορεί να του φταίει η έλλειψη οικονομικής σταθερότητας ή το ότι μεταξύ σας δεν υπάρχουν κοινές προοπτικές για το μέλλον. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να θεωρήσει τον χωρισμό μονόδρομο. 
 

 

 

Πηγή: coverstory.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top