Υδροχόος: Δεν έχεις κανένα δικαίωμα γκρίνιας!

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λέτας Μπεζεργιάννη

Είμαστε στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και ο Αύγουστος θέλει να μας αφήσει αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους μας.

Νομίζω πως δεν χρειάζεται να σου πούμε ότι τον τελευταίο μήνα ζεις με πολλά νεύρα, Υδροχόε μου. Μπορεί να το έχουμε καταλάβει εμείς που είμαστε στην απ' έξω, αλλά και συ ο ίδιος έχεις μία ιδέα ότι τελευταία κάτι δεν πάει καλά με τον συνήθη μειλίχιο εαυτό σου. Και τι να κάνω, θα με ρωτήσεις. Η απάντηση είναι πολύ απλή. Όταν βρίσκεις ελεύθερο χρόνο, αντί να τον σπαταλάς γκρινιάζοντας για την κατάσταση γύρω από το άτομό σου, άλλαξέ την και αυτό θα το πετύχεις με το να αλλάξεις τον εαυτό σου.

Ώρα για ενδοσκόπηση, λοιπόν. Τι σε ενοχλεί; Τι σου πατάει τα κουμπιά; Τι είναι αυτό που σε στεναχωρεί και δεν σε αφήνει να ευχαριστηθείς το καλοκαίρι σου; Άρχισε από μερικές απλές ερωτήσεις και σιγά σιγά μπορείς να φτάσεις και σε πιο κρυφά κομμάτια του εαυτού σου. Κάπως έτσι θα πετύχεις και την φόρτιση των μπαταριών του εσωτερικού σου κόσμου, κάτι που θα σε βοηθήσει σε στιγμές αδυναμίας, αλλά κυρίως θα σε βοηθήσει στην επικοινωνία σου με του οικείους σου και τους φίλους σου γιατί σιγά σιγά θα μπορέσεις να ανοιχτείς και να ευχαριστηθείς την παρέα και τη φροντίδα τους.

Όσο για το ταίρι σου, έχει φάει τόση ταλαιπωρία από σένα που θα πρέπει να ευχαριστείς το σύμπαν που στέκεται ακόμα δίπλα σου. Σαν ευχαριστώ, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά του και να γίνει πιο δοτικός μαζί του. Είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις, δε νομίζεις; Και να σου πω, είσαι το μόνο άτομο που μπορεί να βγάλει χρήμα μες την ερημιά του Αυγούστου. Έτσι όπως το βλέπω εγώ, και το ταίρι σου δεν σε έχει παρατήσει ακόμα, και λεφτά θα πάρεις. Όχι, φίλε, δεν έχεις κανένα μα κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι! 

 

Πηγή: coverstory.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top