Αιγόκερως: Δώσε στους άλλους την ευκαιρία να σε γνωρίσουν

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λέτας Μπεζεργιάννη

Είμαστε στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και ο Αύγουστος θέλει να μας αφήσει αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους μας.

Με σχέδια στο κεφάλι για νέα οικονομικά ανοίγματα ή ακόμα και οικονομικές συνεργασίες σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα, Αιγόκερε, αλλά και να ξεφορτώσεις από την πλάτη σου όλα όσα κουβαλάς από το παρελθόν και πλέον βαρέθηκες την παρουσία τους στη ζωή σου.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι από τώρα και για το επόμενο χρονικό διάστημα είναι ότι αλλάζεις με έναν μοναδικό τρόπο για σένα. Από 'κει που ήθελες να είσαι άτρωτος, τώρα δεν σε πειράζει να δείξεις την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σου στον κόσμο και κυρίως στο άτομο με το οποίο μοιράζεσαι τη ζωή σου. Από τις 20 του μήνα και μετά αυτό θα μπορέσεις να το κάνεις ακόμα ευκολότερα.

Αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με θέματα τεχνολογίας ή να κάνεις σχέδια για ένα μελλοντικό ταξιδάκι, να η ευκαιρία να κάνεις την έρευνά σου ή να κλείσεις εισιτήρια για έναν ενδιαφέρων προορισμό. Όσοι αποφύγατε να πάτε διακοπές μέχρι τώρα, καλά κάνατε, αφού η περίοδος αυτή και πιο άνετη είναι και πιο ευνοϊκή από άποψη πλανητών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά και θα γεμίσεις το μυαλό σου με νέες ιδέες και γνώσεις.

Μόνο βαρετή δεν θα μπορούσες να την πεις αυτή την εβδομάδα και αυτό που θα ήθελα να προσέξεις είναι τάση σου να θες να κλείνεσαι στον εαυτό σου, κάτι που δεν επιτρέπεται να κάνεις τώρα. Βγες, εκμεταλλεύσου αυτή την υπέροχη περίοδο για να βγεις από την συνήθη σκοτεινιά σου, δες κόσμο, παλιούς φίλους και κάνε νέους. Δώσε στους άλλους την ευκαιρία να γνωρίσουν τον υπέροχο εαυτό σου, τους το χρωστάς. 

 

Πηγή: coverstory.gr
 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top