Τοξότης: Τα ταξίδια και το χρήμα στο μυαλό σου

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λέτας Μπεζεργιάννη

Είμαστε στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και ο Αύγουστος θέλει να μας αφήσει αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους μας.

Η εβδομάδα σου ξεκινά με σένα να κάνεις ταξίδια, Τοξότη μου. Στην αρχή ίσως είναι ταξίδια του μυαλού ή μία μεγάλη επιθυμία να ταξιδέψεις στο εξωτερικό και στη συνέχεια πολύ πιθανό να κάνεις αυτό το ταξίδι το οποίο θα το συνδυάσεις με κάποια μορφής μάθησης. 

Σου αρέσει η γνώση και διαβάζεις πολύ, αλλά αυτή τη φορά ίσως είσαι εσύ αυτός που θα μεταφέρεις κάποια γνώση σε άλλους και μιας και οι ευκαιρίες για νέα επαγγελματικά βήματα δεν θα είναι λίγες, έχε τα μάτια σου ανοιχτά για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Το χρήμα είναι επίσης κάτι που σε απασχολεί, και μετά από καιρό μπαίνεις σε μία φάση να ξανασκεφτείς το πώς το χρησιμοποιείς, τι είναι αυτό στο οποίο δεν χρειάζεται πλέον να σπαταλάς τόσα πολλά και τι είναι εκείνο που χρειάζεται μεγαλύτερη οικονομική ενίσχυση. Προς το τέλος του μήνα τείνεις να το ρίχνεις στη φιλοσοφία και να κάνεις μεγάλες ερωτήσεις του τύπου “ποιος είμαι, που πάω και ποιο είναι το νόημα της ζωής”.

Ήρεμα λίγο, Σοφοκλή μου, θα το λύσουμε το θέμα σου ή - μάλλον- καλύτερα να το λύσεις μόνος σου, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο και το μυαλό σου και μόνο έτσι θα ανακαλύψεις το βάθος των σκέψεών σου και τα πραγματικά σου θέλω.

 

Πηγή: coverstory.gr
 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top