Παρθένος: Όλο και κάτι καλό μπορεί να προκύψει στη ζωή σου!

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λέτας Μπεζεργιάννη

Είμαστε στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και ο Αύγουστος θέλει να μας αφήσει αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους μας.

Πέρασε σχεδόν και ο Αύγουστος που σε βρήκε στην παραλία με τα κουβαδάκια σου, αλλά εσύ το μυαλό σου το είχες αλλού, Παρθένε μου και ούτε τις απλωτές σου δεν έκανες με την ησυχία σου. Ναι, το καταλαβαίνω πως τα επαγγελματικά σου είναι το πιο σημαντικό θέμα για σένα αυτή την περίοδο, αλλά εσύ έφτασες στα όρια της εμμονής πια και μη με αναγκάσεις να σου θυμίσω τη γκρίνια των δικών σου ανθρώπων! 

Επειδή η επικοινωνία σου είναι στο φόρτε της, θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλά λάθη που έκανες (άθελά σου, να τα λέμε και αυτά) στις σχέσεις σου λόγω της αφοσίωσής σου στα επαγγελματικά σου ζητήματα και να κάνεις νέες αρχές. Αν δεν είσαι δεσμευμένος, έχε τις κεραίες σου τεντωμένες γιατί όλο και κάτι καλό μπορεί να προκύψει στη ζωή σου και μάλιστα με μεγάλη διάρκεια. Δεν είναι εποχές να χάνουμε τέτοιες ευκαιρίες γι’ αυτό σε θέλω ζεν και σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο.

Με τον ήλιο να μπαίνει στο ζώδιό σου έχεις και όλα τα καλά του, καθώς και την λάμψη του για το επόμενο διάστημα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις νέα βήματα αλλά και νέα αρχή στα θέματα που σε απασχολούν πιο πολύ. Πριν αρχίσεις κάτι νέο, όμως, σιγουρέψου ότι έχεις τελειώσει με το προηγούμενο για να έχεις και τα αποτελέσματα που θες.

 

Πηγή: coverstory.gr
 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top