Δίδυμοι: Αυτή η εβδομάδα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λέτας Μπεζεργιάννη

Είμαστε στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και ο Αύγουστος θέλει να μας αφήσει αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους μας.

Αυτή η εβδομάδα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου, Διδυμέ μου, αφού σου δίνει σούπερ δυνατότητες να κάνεις κάτι που ξέρεις καλά. Να δικτυωθείς, να βρεθείς μέσα σε κόσμο και να κάνεις νέες παρέες που θα σε βοηθήσουν να ξεσκάσεις λίγο και να δεις ξανά τη ζωή με μία χαρούμενη ματιά. Αυτή την περίοδο θα έχεις την δυνατότητα να εμπλακείς και σε μία έρευνα της οποίας τα αποτελέσματα θα τα δεις αργότερα. Δεν εννοώ να το παίξεις ντέντεκτιβ, αν και μια χαρά θα σου πήγαινε, αλλά να αρχίσεις να μαζεύεις στοιχεία για ένα νέο επαγγελματικό σου βήμα.

Εκτός από τις πληροφορίες που μαζεύεις, άκου λίγο και τη φωνούλα μέσα σου, κάτι θέλει να σου πει κι εσύ όλο της λες να σωπάσει. 
Δε συνηθίζεις να κουβαλάς βάρη από το ερωτικό σου παρελθόν, αλλά αυτό το διάστημα μπορεί να βγει κάτι στην επιφάνεια που ούτε κι εσύ ο ίδιος δεν ήξερες ότι είχες κρυμμένο μέσα σου. Να, λοιπόν, που έφτασε η στιγμή να καθαρίσεις το μυαλό σου και την καρδιά σου από οτιδήποτε δεν σου ταιριάζει. Μία αγάπη, μία κατάσταση, ένα γεγονός που θες να ξεχάσεις.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχάσεις είναι τα οικονομικά σου και τους χειρισμούς σου. Έχω την εντύπωση πως ό, τι σου πούμε για το θέμα εσύ κλείνεις τα αυτιά σου. Το πιο πιθανό είναι να ετοιμάζεις ταξίδι ενόσω εγώ σε συμβουλεύω, και το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να σου πω να μην το τολμήσεις γιατί θα είναι υπέροχο ούτως ή άλλως. Το σπίτι σου μπορεί να κάνει καιρό να σε δει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να ασχοληθείς μαζί του- και επειδή σπίτι σημαίνει οικογένεια, ασχολήσου και με τους δικούς σου ανθρώπους. 

 

Πηγή: coverstory.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top