Ταύρος: Το τέλος του μήνα επηρεάζει τις φιλικές σου σχέσεις!

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις της αστρολόγου Λέτας Μπεζεργιάννη

Είμαστε στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και ο Αύγουστος θέλει να μας αφήσει αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους μας.

Κάτι σε πιάνει ξαφνικά και γίνεσαι σαν αυτά τα γεροντάκια που θυμούνται παλιές ιστορίες από ταξίδια σε μέρη μακρινά και άτομα που είχαν γνωρίσει κάποτε! Ταύρε μου, θες και συ να κάνεις ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο και αφού αυτό δεν γίνεται, ακόμα τουλάχιστον, αποφασίζεις να επισκεφτείς ένα μέρος από παρελθόν που σου έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη.

Τι λες, θα γράψεις και τα απομνημονεύματά σου σε λίγο; Εγώ λέω να προσγειωθούμε λίγο και να ασχοληθούμε τα πιο πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σου. Θα έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με κάτι το οποίο είχες αφήσει στην μέση- μία δραστηριότητα, ένα βιβλίο, ένα σεμινάριο ή την εκμάθηση μιας γλώσσας. Ποτέ δεν είναι αργά για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, κάτι που το ξέρεις καλά και το εφαρμόζεις. Παίζει επίσης και το σενάριο να αρχίσεις μία δική σου επιχείρηση, αν αυτό είναι κάτι που έχεις στο μυαλό σου, ή ακόμα να προωθήσεις την δουλειά σου ή ένα προϊόν -κάτι που μπορεί να σχετίζεται με ένα χόμπι σου για παράδειγμα.

Το τέλος του μήνα επηρεάζει τις φιλικές σου σχέσεις, χωρίς να σημαίνει ότι θα τσακωθείς με κάποιον. Απλώς, μπορεί λόγω δουλειάς ή σπουδών να χρειαστεί να απομακρυνθείς από ένα άτομο που συμπαθείς πολύ. Τα άστρα ευνοούν μια μετακόμιση- δική σου ή φιλικών σου προσώπων. Μην το πάρεις κατάκαρδα, με την τεχνολογία στα χέρια μας, το τελευταίο πράγμα που μπορούμε να ισχυριστούμε είναι ότι υπάρχει απόσταση μεταξύ μας. 

 

Πηγή: coverstory.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top