Κριός: Ώρα για ανακατατάξεις!

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις της αστρολόγου Λέτας Μπεζεργιάννη

Είμαστε στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και  ο Αύγουστος θέλει να μας αφήσει αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους μας.

Μετά από πολλή φιλοσοφία και σκέψη το πήρες απόφαση, Κριέ μου, και αρχίζεις να αναζητάς άλλες δομές στη ζωή σου. Θέλεις να ξεκινήσεις κάποια πράγματα από την αρχή, κάτι που θα σε βάλει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τον τρόπο με τον οποίο σπαταλάς τον χρόνο σου αλλά και το πού τον σπαταλάς. 

Με τον ηλιόλουστο αυτόν μήνα να φτάνει στο τέλος του, θεωρείς ότι είναι η στιγμή να κάνεις κάποιες ανακατατάξεις που θα σε βοηθήσουν να υποδεχτείς τον Σεπτέμβρη πιο χαλαρός και με λιγότερο πονοκέφαλο. Θες μία αλλαγή στην καριέρα σου και η προοπτική να ασχοληθείς με κάτι το εντελώς νέο, από τη μία σε συναρπάζει αλλά από την άλλη σε κάνει να ιδρώνεις γιατί δεν μπορείς να ξέρεις τι θα προκύψει στο μέλλον. Μη σκας, όλα καλά θα πάνε, κυρίως τώρα που η επικοινωνία σου είναι στα καλύτερά της και μπορείς να καταστρώσεις τα σχέδιά σου για τα επαγγελματικά σου, αλλά και για ένα ταξίδι - γιατί όχι; 

Και αφού χαλαρώσεις όταν τακτοποιήσεις τα επαγγελματικά σου, μπορείς να ασχοληθείς λίγο με τον εαυτό σου και να κάνεις τις αλλαγές που πρέπει για να νιώσεις την ενέργεια να κυλάει μέσα σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου όλη την εβδομάδα, κάτι που σου δίνει την ευκαιρία να βρεις την ηρεμία και τη γαλήνη, να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε δουλειά, σχέσεις, ξεκούραση, τη σχέση σου, τη δημιουργικότητά σου. Αν ακούσω παράπονο, θα είσαι και αχάριστος. 

 

Πηγή: coverstory.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top