Ιχθύες: Πώς θα είναι η εβδομάδα;

Οι προβλέψεις της αστρολόγου Λέτας Μπεζεργιάννη

Όλα τα είχαμε, έρχεται και μία βδομάδα γεμάτη εντάσεις η οποία μπορεί να αποβεί καταστροφική αν κάνουμε του κεφαλιού μας -κάτι που συνηθίζουμε άλλωστε. Για όλα αυτά, και για τα υπόλοιπα που θα πούμε αργότερα, φταίει η ολική Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου που θα κάνει θα δοκιμάσει τα νεύρα μας-και μάλιστα θα καταφέρει να λυγίσει και αυτά των πιο δυναμικών από μας. 

Μία λύση για να αποφύγουμε τις συγκρούσεις και τις ρήξεις με τους αγαπημένους μας αλλά και άτομα του περιβάλλοντός μας είναι να αποφεύγουμε τις συζητήσεις, γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι το μυαλό θα μπορέσει να νικήσει την παρορμητικότητά μας να πούμε ότι μας κατέβει στο νου χωρίς να το φιλτράρουμε πρώτα. 

Εκτός και αν ο καθένας ναυαγήσει στο προσωπικό του έρημο νησί μέχρι να περάσει η επίδραση, κάτι που θα μας γλυτώσει από πολύ δράμα. Γίνεται όμως; δεν γίνεται. 

Και εννοείται προσοχή στις προσωπικές μας σχέσεις. Δεν υπάρχει λόγος να ανάβουν τα αίματα με το παραμικρό, και φυσικά δεν είναι ώρα για κλάματα και αρχαίες ελληνικές τραγωδίες στα ερωτικά μας. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου που βάλλονται ιδιαίτερα από αυτή την Έκλειψη και την εριστική συμπεριφορά της. Υπομονή μερικές μέρες, λοιπόν. 

Ιχθύες 

Σίγουρα δεν θα μπορείς να τη χαρακτηρίσεις ήρεμη τη βδομάδα που ξεκινάει. Και εντάσεις θα έχει, και κακοδιαθεσία θα έχει, και καυγάδες με άτομα από το περιβάλλον σου θα έχει μα κυρίως αυτό που θα την χαρακτηρίσει είναι μία έντονη μελαγχολία. Με το ένα πόδι στη δουλειά και το άλλο στην παραλία σε βρίσκουν αυτές οι μέρες και το μυαλό να ταξιδεύει αλλού. 

Μην γίνεσαι αμελής προς τις ευθύνες που έχεις απέναντι στα άτομα του περιβάλλοντός σου αλλά και στην εργασία σου. Μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος ανεπανόρθωτα με αποτέλεσμα να γίνει μία έντονη έκρηξη από μεριάς σου. Θα έρθεις σε σύγκρουση με άτομα που συνεργάζεσαι, είτε πρόκειται για επαγγελματική συνεργασία ή ακόμα και συγκατοίκηση, γιατί δεν είσαι σε θέση να βγάλεις εις πέρας τις ευθύνες που σου αναλογούν. Καλό θα ήταν αντί να γυρνάς την πλάτη στο πρόβλημα, να ζητάς βοήθεια για να το λύσεις. Δεν είναι κακό να παραδεχτείς πως είσαι φορτισμένος συναισθηματικά και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Αντί να επιτίθεσαι και να ξεσπάς, ζήτα βοήθεια από άτομα που θα στη δώσουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Ξέρεις πολύ καλά πως υπάρχουν πολλά τέτοια άτομα στο περιβάλλον σου. 

Μην αφήνεις τον εγωισμό να σε καθοδηγεί και φέρσου λιγάκι πιο ώριμα. Είναι λογικό να νιώθεις σαν φυλακισμένος αυτόν τον καιρό αφού αναθεωρείς πολλά πράγματα στη ζωή σου. Δεν βοηθούν και καθόλου οι τάσεις φυγής που έχεις, μα ούτε και η ανάγκη σου για επικοινωνία που εξανεμίζεται λόγω της φοβερής κούρασης που νιώθεις. Θα περάσει όμως κι αυτό, φτάνει να πάρεις δύο βαθιές ανάσες και να δεις κατάματα την πρόκληση που σου ανοίγεται.

 

 

Πηγή: coverstory.gr
 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top