Αιγόκερως: Πώς θα είναι η εβδομάδα;

Οι προβλέψεις της αστρολόγου Λέτας Μπεζεργιάννη

Όλα τα είχαμε, έρχεται και μία βδομάδα γεμάτη εντάσεις η οποία μπορεί να αποβεί καταστροφική αν κάνουμε του κεφαλιού μας -κάτι που συνηθίζουμε άλλωστε. Για όλα αυτά, και για τα υπόλοιπα που θα πούμε αργότερα, φταίει η ολική Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου που θα κάνει θα δοκιμάσει τα νεύρα μας-και μάλιστα θα καταφέρει να λυγίσει και αυτά των πιο δυναμικών από μας. 

Μία λύση για να αποφύγουμε τις συγκρούσεις και τις ρήξεις με τους αγαπημένους μας αλλά και άτομα του περιβάλλοντός μας είναι να αποφεύγουμε τις συζητήσεις, γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι το μυαλό θα μπορέσει να νικήσει την παρορμητικότητά μας να πούμε ότι μας κατέβει στο νου χωρίς να το φιλτράρουμε πρώτα. 

Εκτός και αν ο καθένας ναυαγήσει στο προσωπικό του έρημο νησί μέχρι να περάσει η επίδραση, κάτι που θα μας γλυτώσει από πολύ δράμα. Γίνεται όμως; δεν γίνεται. 

Και εννοείται προσοχή στις προσωπικές μας σχέσεις. Δεν υπάρχει λόγος να ανάβουν τα αίματα με το παραμικρό, και φυσικά δεν είναι ώρα για κλάματα και αρχαίες ελληνικές τραγωδίες στα ερωτικά μας. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου που βάλλονται ιδιαίτερα από αυτή την Έκλειψη και την εριστική συμπεριφορά της. Υπομονή μερικές μέρες, λοιπόν. 

Αιγόκερως 

Αυτή η βδομάδα θα φέρει το κλείσιμο κάποιον υποθέσεων που σε βασάνιζαν εδώ και καιρό. Θα πάρεις απαντήσεις που έψαχνες κι αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά σου ενώ θα δεις τις υλικές σου ανάγκες να ικανοποιούνται αφού θα πάρεις χρήματα για τους κόπους σου. 

Το ηθικό ανυψώνεται μιας και βλέπεις πως τίποτα τελικά δεν πήγε χαμένο και ταυτόχρονα θα δεις και τον συναισθηματικό σου κόσμο να ηρεμεί.

Σίγουρα όταν δεν αναγνωρίζεται ο κόπος σου χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου αφού αγαπάς να δουλεύεις σκληρά και την αναγνώριση που έρχεται από αυτή τη σκληρή δουλειά. Όταν υπάρχει στασιμότητα και αδιαφορία από την άλλη πλευρά, τα χάνεις, γι’ αυτό και είναι σημαντική έστω μία καλή κουβέντα για σένα. Αν μη τι άλλο δεν θα έχεις παράπονο από αυτή την άποψη, αυτή τη βδομάδα. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να χαλαρώσεις. Μπορεί να κέρδισες ένα μέρος όσων ήθελες αλλά έχεις ακόμα πολλά που μπορείς να πάρεις αν δουλέψεις λιγάκι πιο συγκεντρωμένα. 

Το μεγάλο πρόβλημα, ωστόσο, είναι πως θα πρέπει να ψάξεις με ό,τι έχεις και δεν έχεις να βρεις τρόπο να κρατήσεις τις ισορροπίες γιατί εκτός από τα επαγγελματικά σου, άλλος ένας τομέας που αναζητά την αμέριστη προσοχή σου, είναι και οι σχέσεις σου. Δεν πρέπει να παραμελήσεις τους ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για σένα γιατί δεν θα έχεις να μοιραστείς την επιτυχία με κανέναν, μετά. 

 

 

Πηγή: coverstory.gr
 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top