Τοξότης: Πώς θα είναι η εβδομάδα;

Οι προβλέψεις της αστρολόγου Λέτας Μπεζεργιάννη

Όλα τα είχαμε, έρχεται και μία βδομάδα γεμάτη εντάσεις η οποία μπορεί να αποβεί καταστροφική αν κάνουμε του κεφαλιού μας -κάτι που συνηθίζουμε άλλωστε. Για όλα αυτά, και για τα υπόλοιπα που θα πούμε αργότερα, φταίει η ολική Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου που θα κάνει θα δοκιμάσει τα νεύρα μας-και μάλιστα θα καταφέρει να λυγίσει και αυτά των πιο δυναμικών από μας. 

Μία λύση για να αποφύγουμε τις συγκρούσεις και τις ρήξεις με τους αγαπημένους μας αλλά και άτομα του περιβάλλοντός μας είναι να αποφεύγουμε τις συζητήσεις, γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι το μυαλό θα μπορέσει να νικήσει την παρορμητικότητά μας να πούμε ότι μας κατέβει στο νου χωρίς να το φιλτράρουμε πρώτα. 

Εκτός και αν ο καθένας ναυαγήσει στο προσωπικό του έρημο νησί μέχρι να περάσει η επίδραση, κάτι που θα μας γλυτώσει από πολύ δράμα. Γίνεται όμως; δεν γίνεται. 

Και εννοείται προσοχή στις προσωπικές μας σχέσεις. Δεν υπάρχει λόγος να ανάβουν τα αίματα με το παραμικρό, και φυσικά δεν είναι ώρα για κλάματα και αρχαίες ελληνικές τραγωδίες στα ερωτικά μας. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου που βάλλονται ιδιαίτερα από αυτή την Έκλειψη και την εριστική συμπεριφορά της. Υπομονή μερικές μέρες, λοιπόν. 

Τοξότης 

Αυτή η ολική έκλειψη θα σε σπρώξει προς μία κατεύθυνση που καιρό ήθελες να πάρεις αλλά το σκεφτόσουν και δίσταζες. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσει ένας κύκλος που έμενε ανοιχτός χωρίς λόγο κι αφορά αυτό κυρίως στις προσωπικές σχέσεις σου. 
Βαρέθηκες να σου κάνουν κουμάντο, βαρέθηκες τα πρέπει και τα μη κάποιων ατόμων κοντά σου μα κυρίως σε κούρασαν τα κουτσομπολιά και τα τοξικά λόγια ατόμων πολύ κοντά σου που προσπαθούν με πλάγιο κι ύπουλο τρόπο να σου προκαλέσουν ζημιά όταν εσύ κοιτάς τη δουλειά σου χωρίς να ενοχλείς κανέναν. Τώρα ήρθε η στιγμή ν’ ανοίξεις την πόρτα και να τους σπρώξεις όλους έξω από τη ζωή σου. Ποτέ σου δεν συμπάθησες κακόβουλα άτομα και απορείς γιατί τα κρατούσες τόσο καιρό κοντά σου. Ευτυχώς είσαι ικανός για πράξεις κι όχι να μένεις μόνο στα λόγια. 

Με την ψυχολογία ανεβασμένη, λοιπόν, θα συνεχίσεις τη βδομάδα που είναι καλή επικοινωνιακά, τόσο καλή ώστε να κυνηγήσεις συμφωνίες που ήθελες να κάνεις και ξεκινήσεις κάτι νέο σε γερές βάσεις. Μη φοβηθείς τα νέα ξεκινήματα όσο κι αν φαίνονται παράτολμα. Έτσι κι αλλιώς τόσο καιρό βάλτωνες, δεν έχεις να χάσεις απολύτως τίποτα. Μην αφήσεις μόνο το υπέρ ενθουσιασμό να σε τυφλώσει και να μην μπορείς να δεις του κινδύνους μπροστά σου. Κάνε το νέο ξεκίνημα που θες με αργά και σταθερά.

 

 

Πηγή: coverstory.gr
 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top