Ζυγός: Πώς θα είναι η εβδομάδα;

Οι προβλέψεις της αστρολόγου Λέτας Μπεζεργιάννη

Όλα τα είχαμε, έρχεται και μία βδομάδα γεμάτη εντάσεις η οποία μπορεί να αποβεί καταστροφική αν κάνουμε του κεφαλιού μας -κάτι που συνηθίζουμε άλλωστε. Για όλα αυτά, και για τα υπόλοιπα που θα πούμε αργότερα, φταίει η ολική Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου που θα κάνει θα δοκιμάσει τα νεύρα μας-και μάλιστα θα καταφέρει να λυγίσει και αυτά των πιο δυναμικών από μας. 

Μία λύση για να αποφύγουμε τις συγκρούσεις και τις ρήξεις με τους αγαπημένους μας αλλά και άτομα του περιβάλλοντός μας είναι να αποφεύγουμε τις συζητήσεις, γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι το μυαλό θα μπορέσει να νικήσει την παρορμητικότητά μας να πούμε ότι μας κατέβει στο νου χωρίς να το φιλτράρουμε πρώτα. 

Εκτός και αν ο καθένας ναυαγήσει στο προσωπικό του έρημο νησί μέχρι να περάσει η επίδραση, κάτι που θα μας γλυτώσει από πολύ δράμα. Γίνεται όμως; δεν γίνεται. 

Και εννοείται προσοχή στις προσωπικές μας σχέσεις. Δεν υπάρχει λόγος να ανάβουν τα αίματα με το παραμικρό, και φυσικά δεν είναι ώρα για κλάματα και αρχαίες ελληνικές τραγωδίες στα ερωτικά μας. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου που βάλλονται ιδιαίτερα από αυτή την Έκλειψη και την εριστική συμπεριφορά της. Υπομονή μερικές μέρες, λοιπόν. 

Ζυγός 

Αν υπάρχει κάτι που θα σε απασχολήσει εσένα αυτή τη βδομάδα, αυτό είναι σίγουρα οι σχέσεις σου, Ζυγέ μου. Μπορεί τον περισσότερο καιρό να μαζεύεις άτομα στον περίγυρό σου και να μοιάζεις σαν τη βασίλισσα μέλισσα, αλλά ήρθε η ώρα να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στο μελίσσι σου γιατί γίνεται το αδιαχώρητο. 

Περνάς κρίση ωριμότητας και η πρώτη σου σκέψη είναι πως δεν μπορείς να έχεις τη μνήμη του κινητού σου γεμάτη με νούμερα ατόμων που δεν θυμάσαι καν πότε τα γνώρισες. Αρχίζεις και διαγράφεις, λοιπόν, χωρίς τύψεις και κάνεις χώρο για νέες πιο ουσιώδης γνωριμίες που θα έχουν να σου προσφέρουν και κάτι. Το ίδιο ισχύει και στα ερωτικά σου αφού μάλλον τόσο καιρό δεν ήξερες τι ήθελες και μάζευες μνηστήρες.

Δεν είναι κρυφό πως λατρεύεις το φλερτ αλλά προφανώς ήρθε η στιγμή για να σοβαρευτείς λιγάκι και να δεις πιο ώριμα τα πράγματα. 

Έχεις απογοητευτεί αρκετά από τις συμπεριφορές πολλών ανθρώπων γύρω σου και γι’ αυτό έρχεται αυτό το ξεκαθάρισμα που θα βάλει στη θέση τους πολλούς. Μην κάνεις πίσω. Μην κρατήσεις άτομα στη ζωή σου που μπορεί να σου κάνουν κακό. Εκτός από τις σχέσεις σου, στο νου σου έχεις και τους στόχους που είχες βάλει κάποτε και που παρέμειναν σαν σκέψεις.

Ήρθε ο καιρός να κάνεις βήματα προς την επιτυχία, να στοχεύσεις ψηλά και να προσπαθήσεις να κερδίσεις όλα εκείνα που ονειρευόσουν για καιρό και είχες αφήσει στην άκρη γιατί επικεντρωνόσουν σε λάθος πράγματα. Το καλό είναι πως όσο προσπαθείς, τόσα περισσότερα θα πετυχαίνεις και ο κόπος σου δεν θα πάει χαμένος. 

 

Πηγή: coverstory.gr

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top