Παρθένος: Πώς θα είναι η εβδομάδα;

Οι προβλέψεις της αστρολόγου Λέτας Μπεζεργιάννη

Όλα τα είχαμε, έρχεται και μία βδομάδα γεμάτη εντάσεις η οποία μπορεί να αποβεί καταστροφική αν κάνουμε του κεφαλιού μας -κάτι που συνηθίζουμε άλλωστε. Για όλα αυτά, και για τα υπόλοιπα που θα πούμε αργότερα, φταίει η ολική Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου που θα κάνει θα δοκιμάσει τα νεύρα μας-και μάλιστα θα καταφέρει να λυγίσει και αυτά των πιο δυναμικών από μας. 

Μία λύση για να αποφύγουμε τις συγκρούσεις και τις ρήξεις με τους αγαπημένους μας αλλά και άτομα του περιβάλλοντός μας είναι να αποφεύγουμε τις συζητήσεις, γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι το μυαλό θα μπορέσει να νικήσει την παρορμητικότητά μας να πούμε ότι μας κατέβει στο νου χωρίς να το φιλτράρουμε πρώτα. 

Εκτός και αν ο καθένας ναυαγήσει στο προσωπικό του έρημο νησί μέχρι να περάσει η επίδραση, κάτι που θα μας γλυτώσει από πολύ δράμα. Γίνεται όμως; δεν γίνεται. 

Και εννοείται προσοχή στις προσωπικές μας σχέσεις. Δεν υπάρχει λόγος να ανάβουν τα αίματα με το παραμικρό, και φυσικά δεν είναι ώρα για κλάματα και αρχαίες ελληνικές τραγωδίες στα ερωτικά μας. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου που βάλλονται ιδιαίτερα από αυτή την Έκλειψη και την εριστική συμπεριφορά της. Υπομονή μερικές μέρες, λοιπόν. 

Παρθένος 

Αυτή η βδομάδα σου δίνει μία φοβερή ευκαιρία να διαγράψεις πολλά πράγματα από τη ζωή σου και την καθημερινότητά σου που ίσως σε γεμίζουν με τοξικές σκέψεις. Καλό είναι να κλείνεις υποθέσεις που έχουν μείνει για πολύ καιρό ανοιχτές χωρίς λόγο. Είτε πρόκειται για μία εργασία που δεν σε γεμίζει και δεν σου προσφέρει τίποτα ή κάποια σχέση που νομίζεις ότι χρειάζεσαι αλλά στην πραγματικότητα, θα είσαι καλύτερα χωρίς αυτή, είναι καιρός να βάλεις μερικά μεγάλα κι ανεξίτηλα Χ ώστε να προχωρήσεις παρακάτω και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. 

Μην αφήσεις το παρελθόν να έχει λόγο να σου χτυπάει την πόρτα, ειδικά τώρα που χτίζεις ένα μέλλον έτσι όπως το θες. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις ζητήματα που είχες θάψει σε κάποια γωνιά του μυαλού σου για να μπορέσεις να πορευτείς χωρίς να πονοκεφαλιάζεις μελλοντικά, και πάνω στο καλύτερο πρέπει να προσθέσω, γι’ αυτά. 

Η διάθεσή σου, πάντως, μόνο προβλέψιμη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αφού οι αντιδράσεις σου για τα αναπάντεχα στη ζωή και την καθημερινότητά σου, θα είναι το λιγότερο εκρηκτικές. Εκεί που δεν το περιμένει κανείς θα βγάλεις προς τα έξω έναν εαυτό τόσο δυναμικό και απρόβλεπτο, που κανείς δεν θα ξέρει που να τρέξει για να κρυφτεί ώστε να αποφύγει το ξέσπασμά σου. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσέχει όποιος θέλει να τα βάλει μαζί σου. Η μόνη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να μην κινηθείς παρασκηνιακά. Θα χάσεις το δίκιο σου! 

 

Πηγή: coverstory.gr

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top