Λέων: Πώς θα είναι η εβδομάδα;

Οι προβλέψεις της αστρολόγου Λέτας Μπεζεργιάννη

Όλα τα είχαμε, έρχεται και μία βδομάδα γεμάτη εντάσεις η οποία μπορεί να αποβεί καταστροφική αν κάνουμε του κεφαλιού μας -κάτι που συνηθίζουμε άλλωστε. Για όλα αυτά, και για τα υπόλοιπα που θα πούμε αργότερα, φταίει η ολική Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου που θα κάνει θα δοκιμάσει τα νεύρα μας-και μάλιστα θα καταφέρει να λυγίσει και αυτά των πιο δυναμικών από μας. 

Μία λύση για να αποφύγουμε τις συγκρούσεις και τις ρήξεις με τους αγαπημένους μας αλλά και άτομα του περιβάλλοντός μας είναι να αποφεύγουμε τις συζητήσεις, γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι το μυαλό θα μπορέσει να νικήσει την παρορμητικότητά μας να πούμε ότι μας κατέβει στο νου χωρίς να το φιλτράρουμε πρώτα. 

Εκτός και αν ο καθένας ναυαγήσει στο προσωπικό του έρημο νησί μέχρι να περάσει η επίδραση, κάτι που θα μας γλυτώσει από πολύ δράμα. Γίνεται όμως; δεν γίνεται. 

Και εννοείται προσοχή στις προσωπικές μας σχέσεις. Δεν υπάρχει λόγος να ανάβουν τα αίματα με το παραμικρό, και φυσικά δεν είναι ώρα για κλάματα και αρχαίες ελληνικές τραγωδίες στα ερωτικά μας. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου που βάλλονται ιδιαίτερα από αυτή την Έκλειψη και την εριστική συμπεριφορά της. Υπομονή μερικές μέρες, λοιπόν. 

Λέων 

Η εβδομάδα που ξεκινά κρύβει πολλές εκπλήξεις για σένα και δυστυχώς, Λιονταράκι μου, που δεν είναι όλες ευχάριστες. Ένα πράγμα στο οποίο δίνεις μεγάλη βάση στη ζωή σου είναι οι προσωπικές σου σχέσεις. Με μεγάλη μου λύπη πρέπει να σου πω ότι αυτές θα σε απασχολήσουν έντονα αυτές τις μέρες αφού θα έρθεις κατάματα με μία μεγάλη αλήθεια που θα σε πληγώσει.

Θα συνειδητοποιήσεις πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, ούτε στις φιλικές μα ούτε στις επαγγελματικές σχέσεις σου. Θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια κρυμμένες αλήθειες που μάλλον δεν είχες καθαρό μυαλό για να τις δεχτείς. Θα ξαφνιαστείς με τις συμπεριφορές κάποιων ανθρώπων που πίστευες πως δεν θα μπορούσαν να σε πειράξουν αλλά και να σου προκαλέσουν προβλήματα. 

Θα δεις πως φίλοι μάλλον σε φθονούν ενώ άτομα που μπορεί να είχες παρεξηγήσει, θα σου σταθούν εκεί που δεν το περιμένεις. Συνάδελφοι με τους οποίους υποτίθεται πορευόσασταν μαζί με κοινούς στόχους, μάλλον θα αποκλίνουν σιγά σιγά με σκοπό να κατακτήσουν δικές τους μοναχικές κορυφές, ενώ δεν θα λείψουν οι τρικλοποδιές. Προσπάθησε να μείνεις όρθιος.

Καλό θα ήταν να περιμένεις τα πάντα αυτή τη βδομάδα και να μην αφήσεις τίποτα να ρίξει το καλό ηθικό σου. Μην αφήσεις τις εριστικές συμπεριφορές άλλων να βγάλουν προς τα έξω τον κακό εαυτό σου.

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δείξεις κακό πρόσωπο γιατί ό,τι κι αν γίνει, αν έχεις δίκιο, θα δικαιωθείς και κανείς δεν θα μπορέσει να σου κλέψει αυτή τη δικαίωση. 
 

 

 

Πηγή: coverstory.gr

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top