Καρκίνος: Πώς θα είναι η εβδομάδα;

Οι προβλέψεις της αστρολόγου Λέτας Μπεζεργιάννη

Όλα τα είχαμε, έρχεται και μία βδομάδα γεμάτη εντάσεις η οποία μπορεί να αποβεί καταστροφική αν κάνουμε του κεφαλιού μας -κάτι που συνηθίζουμε άλλωστε. Για όλα αυτά, και για τα υπόλοιπα που θα πούμε αργότερα, φταίει η ολική Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου που θα κάνει θα δοκιμάσει τα νεύρα μας-και μάλιστα θα καταφέρει να λυγίσει και αυτά των πιο δυναμικών από μας. 

Μία λύση για να αποφύγουμε τις συγκρούσεις και τις ρήξεις με τους αγαπημένους μας αλλά και άτομα του περιβάλλοντός μας είναι να αποφεύγουμε τις συζητήσεις, γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι το μυαλό θα μπορέσει να νικήσει την παρορμητικότητά μας να πούμε ότι μας κατέβει στο νου χωρίς να το φιλτράρουμε πρώτα. 
Εκτός και αν ο καθένας ναυαγήσει στο προσωπικό του έρημο νησί μέχρι να περάσει η επίδραση, κάτι που θα μας γλυτώσει από πολύ δράμα. Γίνεται όμως; δεν γίνεται. 

Και εννοείται προσοχή στις προσωπικές μας σχέσεις. Δεν υπάρχει λόγος να ανάβουν τα αίματα με το παραμικρό, και φυσικά δεν είναι ώρα για κλάματα και αρχαίες ελληνικές τραγωδίες στα ερωτικά μας. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου που βάλλονται ιδιαίτερα από αυτή την Έκλειψη και την εριστική συμπεριφορά της. Υπομονή μερικές μέρες, λοιπόν. 

Καρκίνος 

Προετοιμάσου για μία βδομάδα που θα σε δυσκολέψει αφού θα βρεθείς μετέωρος κι αντιμέτωπος με τις ανασφάλειές σου, Καρκινάκι μου. Τα επαγγελματικά σου είναι ένα θέμα που σε βασανίζει για χρόνια και σου προκαλεί πανικό και τυχαίνει να είναι κι αυτό το θέμα που θα σε απασχολήσει περισσότερο αυτές τις μέρες. 

Μία οικονομική ή επαγγελματική συμφωνία φτάνει στο τέλος της φέρνοντας αναταράξεις πολλών ειδών. Θα δεις την οικονομική σου κατάσταση ν’ αλλάζει για τα καλά, κάτι που θα βγάλει στη επιφάνεια κάθε φόβο που είχες κρυμμένο μέσα σου κι αφορούσε αυτό το ζήτημα. 

Μπορεί για λίγο καιρό να περπατάς σε ασταθές έδαφος αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να ορθοποδήσεις, φτάνει να μην αφήσεις τον εαυτό σου να πανικοβληθεί. Θέλει καθαρή σκέψη το ζήτημα. Πρέπει να βάλεις κάτω τα υπέρ και τα κατά του τερματισμού της συμφωνίας και να βρεις λύσεις που θα ευχαριστούν εσένα πάνω απ’ όλα. 

Μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να σε κρατήσουν πίσω από το να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, απασχολώντας τον εαυτό σου με κάτι που αγαπάς. Πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην ξεσπάσεις πάνω σε άτομα που το μόνο που θέλουν είναι να σε βοηθήσουν. Είναι λογικό να φοβάσαι, αλλά η τύχη βοηθάει μόνο τους τολμηρούς και ήρθε η στιγμή να τολμήσεις κάτι νέο, κάνοντας ένα άλμα προς την ευτυχία που αναζητάς. 

 

 

Πηγή: coverstory.gr

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top