Ταύρος: Πώς θα είναι η εβδομάδα;

Οι προβλέψεις της αστρολόγου Λέτας Μπεζεργιάννη

Όλα τα είχαμε, έρχεται και μία βδομάδα γεμάτη εντάσεις η οποία μπορεί να αποβεί καταστροφική αν κάνουμε του κεφαλιού μας -κάτι που συνηθίζουμε άλλωστε. Για όλα αυτά, και για τα υπόλοιπα που θα πούμε αργότερα, φταίει η ολική Έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου που θα κάνει θα δοκιμάσει τα νεύρα μας-και μάλιστα θα καταφέρει να λυγίσει και αυτά των πιο δυναμικών από μας. 

Μία λύση για να αποφύγουμε τις συγκρούσεις και τις ρήξεις με τους αγαπημένους μας αλλά και άτομα του περιβάλλοντός μας είναι να αποφεύγουμε τις συζητήσεις, γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι το μυαλό θα μπορέσει να νικήσει την παρορμητικότητά μας να πούμε ότι μας κατέβει στο νου χωρίς να το φιλτράρουμε πρώτα. 

Εκτός και αν ο καθένας ναυαγήσει στο προσωπικό του έρημο νησί μέχρι να περάσει η επίδραση, κάτι που θα μας γλυτώσει από πολύ δράμα. Γίνεται όμως; δεν γίνεται. 

Και εννοείται προσοχή στις προσωπικές μας σχέσεις. Δεν υπάρχει λόγος να ανάβουν τα αίματα με το παραμικρό, και φυσικά δεν είναι ώρα για κλάματα και αρχαίες ελληνικές τραγωδίες στα ερωτικά μας. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου που βάλλονται ιδιαίτερα από αυτή την Έκλειψη και την εριστική συμπεριφορά της. Υπομονή μερικές μέρες, λοιπόν. 

Ταύρος 

Τα νεύρα χτυπάνε κόκκινο αυτή τη βδομάδα, Ταυράκι μου, και πως να μην είναι έτσι τα πράγματα, όταν τίποτα δεν σου πάει καλά; Προσπαθείς να σταθείς στα πόδια σου αλλά κάθε φορά που το τολμάς, κάτι γίνεται και ξαναπέφτεις. Το αποτέλεσμα δεν είναι το καλύτερο, αφού εκτός από τις αναποδιές έχεις ν’ αντιμετωπίσεις και τον ίδιο τον εαυτό σου. Η κακή σου συμπεριφορά υπάρχει εξαιτίας όλων όσων πάνε στραβά και πληγώνει τον άμαχο πληθυσμό που δεν σου έχει φταίξει σε τίποτα, μα που δυστυχώς πληρώνει τη νύφη. 

Αυτό που θα χαρακτηρίσει αυτή τη βδομάδα, είναι οι προκλήσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις. Από μία έχεις την οικογένεια που περιμένει πολλά από σένα, έχει απαιτήσεις, θέλει το χρόνο σου και την προσοχή σου κι από την άλλη έχεις το αγκάθι στο πλευρό σου που λέγεται εργασία και που δεν μπορείς να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Τους ανθρώπους στην οικογένειά σου μπορείς να τους κοντρολάρεις λιγάκι αν το προσπαθήσεις, αποφεύγοντας όμως να μπεις σε καυγάδες μαζί τους.

Αν τσακωθείς μπορεί να πεις λόγια που θα τα μετανιώσεις πολύ στο τέλος. Όσον αφορά τη δουλειά, εκεί τα πράγματα είναι λιγάκι πιο ζόρικα αφού θα πρέπει να αποδείξεις πολλά , σε μια περίοδο που ό,τι κι αν κάνεις θα μοιάζει να πέφτει στο κενό. Μην τα παρατάς όμως, οι προκλήσεις είναι για να τις ξεπερνάς, να μάχεσαι και να μαθαίνεις από αυτές. Βάλε τα δυνατά σου, πάρε μερικές ανάσες και θα είσαι μια χαρά. 

 

 

Πηγή: coverstory.gr

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top