Παρθένος: Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα μετά την έκλειψη;

Οι προβλέψεις της αστρολόγου Λέτας Μπεζεργιάννη

Όσοι επιβιώσαμε από την έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας, ένα άγαλμα το αξίζουμε αφού ανήκουμε τουλάχιστον στην κατηγορία των ηρώων της χρονιάς. Και αν νομίζετε ότι έχουμε ζήσει τα χειρότερα, που να δείτε τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για μετά. Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά μία προειδοποίηση νομίζω ότι χρειάζεται-για να πάρουμε τα μέτρα μας. 

Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε μία εβδομάδα ακόμα μέχρι να φτάσουμε στα δύσκολα! Προς το παρον οι πλανήτες μας κάνουν δώρο μια υπέροχη εβδομάδα και, καλά θα κάνουμε να μην αφήσουμε ούτε στιγμή να πάει ! 

Εν ολίγοις, παλιοί έρωτες ξανανιώνουν και νέοι γεννιούνται, το κέφι μας θα βρεθεί στα ύψη, η αισιοδοξία μας επίσης, και μετά από καιρό θα νιώσουμε ξανά τι θα πει διασκέδαση και να μην έχεις προβλήματα στο κεφάλι σου. Είναι η ώρα να χαλαρώσουμε αλλά και να ξεχαστούμε λίγο πριν τον δεύτερο γύρο ταλαιπωρίας. Βάλτε ζώνες ασφαλείας, και πάμε! 

Παρθένος 

Σαν να μην σου έφτανε η προηγούμενη εβδομάδα που σε έστησε στον τοίχο μιας και η ηλιακή έκλειψη σου χάλασε τα σχέδια, σου δημιούργησε τριγμούς στις στις σχέσεις σου, έρχεται και η επόμενη έκλειψη να σου θυμίσει ότι, ναι, υπάρχει πάντα κάτι χειρότερο από αυτό που νομίζεις ότι θα σε αποτελειώσει. Και δεν είσαι και άτομο που αγαπά τις εκρήξεις και τις εκπλήξεις-πόσο μάλιστα τις άσχημες που πρόκειται να γευτείς. Άρα τι κάνεις; Μα εκμεταλλεύεσαι αυτή την εβδομάδα που διανύουμε για να ανασυνταχτείς και να περιμένεις ότι είναι να έρθει το επόμενο διάστημα. Αυτές τις φιλίες που λέγαμε ότι σε ταρακούνησαν, ε, μπορείς να τις διορθώσεις αν θες αφού η γοητεία και το χιούμορ σου είναι ικανά να εξαμολύνουν κάθε εμπόδιο, αλλά και αν δεν θες να τα ξαναβρείς με πρώην φίλους, να κάνεις νέους. Το κέφι σου φέρνει και ανάγκη για διασκέδαση. Κρύψε κάθε ενδοιασμό που μπορεί να έχεις και 
δεν θα το μετανιώσεις. Όσο για την ταλαίπωρη τη σχέση σου; Αν δεν την φτιάξεις τώρα, δεν ξέρω πότε θα μπορέσεις να το κάνεις. Αν είσαι single, δεν έγινε και τίποτα. Το δαχτυλάκι σου να κουνήσεις, και θα έχεις τις επιτυχίες σου.
 

Πηγή: coverstory.gr/ 
 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top