Δίδυμοι: Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα μετά την έκλειψη;

Οι προβλέψεις της αστρολόγου Λέτας Μπεζεργιάννη

Όσοι επιβιώσαμε από την έκλειψη της προηγούμενης εβδομάδας, ένα άγαλμα το αξίζουμε αφού ανήκουμε τουλάχιστον στην κατηγορία των ηρώων της χρονιάς. Και αν νομίζετε ότι έχουμε ζήσει τα χειρότερα, που να δείτε τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για μετά. Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά μία προειδοποίηση νομίζω ότι χρειάζεται-για να πάρουμε τα μέτρα μας. 

Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε μία εβδομάδα ακόμα μέχρι να φτάσουμε στα δύσκολα! Προς το παρον οι πλανήτες μας κάνουν δώρο μια υπέροχη εβδομάδα και, καλά θα κάνουμε να μην αφήσουμε ούτε στιγμή να πάει ! 

Εν ολίγοις, παλιοί έρωτες ξανανιώνουν και νέοι γεννιούνται, το κέφι μας θα βρεθεί στα ύψη, η αισιοδοξία μας επίσης, και μετά από καιρό θα νιώσουμε ξανά τι θα πει διασκέδαση και να μην έχεις προβλήματα στο κεφάλι σου. Είναι η ώρα να χαλαρώσουμε αλλά και να ξεχαστούμε λίγο πριν τον δεύτερο γύρο ταλαιπωρίας. Βάλτε ζώνες ασφαλείας, και πάμε! 

Δίδυμος 

Αυτή η εβδομάδα είναι ανάμεσα σε δυο εκλείψεις, Διδυμάκι μου, με την μία να την έχεις νιώσει ήδη μιας και σε χτύπησε και στα συναισθηματικά, αλλά και στα οικονομικά σου-λες και ο ένας τομέας δεν ήταν αρκετός. Ευελπιστώ τις αλλαγές σου να τις έκανες, τις αποφάσεις σου να τις πήρες γιατί έρχεται και δεύτερο κύμα πονοκεφαλιάσματος που είναι πιθανόν να ταράξει τις σχέσεις σου με το φιλικό ή οικογενειακό σου περιβάλλον και να μπει εμπόδιο σε αρκετά από τα πλάνα σου. Άσε με να σου 
ανεβάσω λίγο την διάθεση λέγοντάς σου ότι αυτή την εβδομάδα μπορείς να ιάσεις όλα όσα σου προκάλεσε η προηγούμενη, να πάρεις δύναμη και με θάρρος να αντιμετωπίσεις όσα σου φέρει η έκλειψη στις 27 του μήνα. Πάρε το ταίρι σου, αν έχεις, και καθίστε σπίτι σας-ναι καλά ακούς. Περάστε χρόνο μαζί, ελάτε ο ένας πιο κοντά στον άλλο και μιλήστε για αυτά που σας ενοχλούν. Οι ελεύθεροι έχετε ένα ματάκι που παίζει μία δεξιά, μία αριστερά σαν να ανιχνεύει το τέλειο θύμα. Αυτή την εβδομάδα σου δίνεται η δυνατότητα να σηκώσεις το ανάστημά σου όσον αφορά θέματα της δουλειάς, να διαμαρτυρηθείς (λίγο) στους ανώτερους σου, και θα δεις που αν επαναστατήσεις λίγο θα ηρεμήσεις κιόλας από το άγχος και το στρες.
 

Πηγή: coverstory.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top