Tης έκανε πρόταση γάμου με αεροσκάφος που πέταξε σε συναυλία της Minogue

H έκπληξη-υπερπαραγωγή του πήρε δύο μήνες οργάνωσης

Πρόταση γάμου… υπερπαραγωγή έκανε ένας ερωτοχτυπημένος 29χρονος στη σύντροφό του, ενώ παρακολουθούσαν συναυλία της Kylie Minogue στο φεστιβάλ του Glastonbury.

Ο Joe Blain σχεδίαζε επί δύο ολόκληρους μήνες την έκπληξη στην αγαπημένη του Sarah Adams.

Όπως θα δείτε και στο video, είχε κανονίσει ενώ η συναυλία ήταν σε εξέλιξη, να πετάξει από πάνω αεροσκάφος, ανεμίζοντας με ένα πανό το μήνυμα: «Sarah Adams θα με παντρευτείς; Joe».

O 29χρονος που εργάζεται ως manager σε σουπερμάρκετ εξήγησε πως ο λόγος που ήθελε να της κάνει πρόταση γάμου εκεί ήταν επειδή η σύντροφός του έχει πάει εννέα φορές συνολικά στο φεστιβάλ και γνωρίζει καλά πως έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της.

«Είμαι ακόμα έκπληκτη. Δεν το περίμενα, ήταν ένα σοκ για μένα» δήλωσε η Sarah, η οποία όλο αυτό το διάστημα δεν είχε πάρει χαμπάρι το παραμικρό.

«Έπεσα στο έδαφος, με πλημμύρισε η συγκίνηση» δήλωσε η ίδια.

Ο Joe και η Sarah είναι ζευγάρι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ συνεργοί στο… «έγκλημα» ήταν και μερικοί ακόμα φίλοι τους, που τον βοήθησαν να οργανώσει την έκπληξη.

«Ευτυχώς είπε ναι!» δήλωσε χαριτολογώντας ο 29χρονος. Το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, ενώ δεν αποκλείεται η τελετή γάμου τους να έχει θέμα το… Glastonbury.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top