Αν έχεις τύχη διάβαινε: Η 26χρονη που έχει γλιτώσει από τρεις τρομοκρατικές επιθέσεις σε τρεις διαφορετικές πόλεις

Το τελευταίο «χτύπημα» που έζησε ήταν στη Βαρκελώνη

Η 26χρονη που έχει γλιτώσει από τρεις επιθέσεις

Η Julia Monaco, είναι ο ορισμός του τυχερού ανθρώπου, καθώς μέσα σε έναν χρόνο έχει καταφέρει να ξεγελάσει τρεις φορές τον θάνατο.

Συγκεκριμένα, η 26χρονη κοπέλα από την Αυστραλία, έχει βρεθεί σε τρεις τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν λάβει χώρα σε τρεις διαφορετικές χώρες.

Η ιστορία της είναι απίστευτη. Όπως διαβάζουμε στην Daily Mail, η νεαρή κοπέλα πριν τρεις μήνες αποφάσισε να γυρίσει την Ευρώπη, με αποτέλεσμα να «ζήσει» τρία τρομοκρατικά χτυπήματα στη σειρά.

Η πρώτη της… «εμπειρία» ήταν τον περασμένο Ιούνιο, όταν συνέβη η επίθεση στη γέφυρα του Λονδίνου και στη συνέχεια στην αγορά Μπόροου. Την ώρα εκείνη, η Julia ήταν στο μετρό καθώς είχε βγει βόλτα με την παρέα της, με αποτέλεσμα να περάσει πολύ ώρα στον υπόγειο σιδηρόδρομο, καθώς οι Αρχές είχαν αποκλείσει τα πάντα στην γύρω περιοχή.

Μερικές ημέρες αργότερα, η 26χρονη βρέθηκε στη Notre Dame στο Παρίσι, όταν ένας αστυνομικός μαχαιρώθηκε έξω από τον καθεδρικό ναό.

Τρίτη και… «τυχερή» ήταν στην Βαρκελώνη, όπου την ώρα του χτυπήματος στη Λα Ράμπλα, η Julia μαζί με φίλες της ψώνιζαν σε εμπορικό κέντρο στην Placa de Catalyuna, όταν κάποια στιγμή είδαν απ΄έξω τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος να γλιτώσει.

Οι πόρτες του εμπορικού κλείδωσαν αμέσως, ενώ ακόμα θυμάται την εικόνα των τρομοκρατημένων πεζών που χτυπούσαν τα παράθυρα προκειμένου να τους επιτρέψουν να βρουν καταφύγιο στο εμπορικό κέντρο.

Οι εμπειρίες της αυτές πάντως, δεν της έκοψαν τα φτερά. Η 26χρονη Julia δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει το ταξίδι της στην Ευρώπη και τονίζει πως:

Πρέπει να συνεχίσεις να προχωράς. Δεν μπορεί αυτό να σου απαγορέψει να κάνεις ο,τι κάνεις. Δεν θέλω να επιστρέψω σπίτι μου. Θα μείνω εδώ και δεν θα τους αφήσω να με νικήσουν.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top