ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αυτός είναι ο άντρας που θέλει να μοιάζει με ΞΩΤΙΚΟ-Έχει ξοδέψει 30.000 ευρώ

Έχει κάνει πολλές χειρουργικές επεμβάσεις και έχει βάψει τα μαλλιά του άσπρα- Πρώτη Ανάρτηση 14-06-2017 15:04

O χολιγουντιανός σταρ Ορλάντο Μπλουμ πήρε 5,5 εκατομμύρια δολάρια για να μεταμορφωθεί ...προσωρινά στο ξωτικό Λέγκολας, στη σειρά ταινιών «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών». Ο Λούις Παντρόν, 25 ετών από την Αργεντινή, πλήρωσε και με το παραπάνω για να γίνει ξωτικό μόνιμα!

Στόχος του Λούις Παντρόν είναι να μοιάζει με ξωτικό! Μάλιστα για να πετύχει το σκοπό του έχει ξοδέψει ήδη 03.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις. Πιο συγκεκριμένα έχει κάνει  λιποαναρρόφηση στο σαγόνι, πλαστική στη μύτη, ενώ έχει αποτριχώσει πλήρως όλο του το κορμί.

Ξοδεύει μηνιαίως 5.000 δολάρια για τις κρέμες λεύκανσης του δέρματός του, τις βαφές και τις θεραπείες του. Σχεδιάζει ακόμα πιο ακραίες επεμβάσεις, όπως να αφαιρέσει τέσσερα από τα πλευρά του για να αποκτήσει πιο λεπτή μέση ή ακόμα και να επιμηκύνει τα άκρα του για να φτάσει το 1.95. Το όνειρό του είναι να μεταμορφωθεί στο τέλειο ξωτικό των ονείρων του, όπως αυτά που παρουσιάζονται στις ταινίες φαντασίας.

Ο κόσμος των ξωτικών και των φανταστικών όντων τον μάγευε από τη μικρή ηλικία και έγινε το καταφύγιο του στην εφηβεία του, όταν του έκαναν μπούλινγκ για το στιλ του. Τώρα, η ασυνήθιστη εμφάνισή του του άνοιξε το δρόμο ως μοντέλο, ενώ πληρώνεται για να είναι το ζωντανό ξωτικό σε διάφορες εκδηλώσεις.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top