First Dates: Mη χάσετε απόψε, Κυριακή 4/6, τα νέα επίδοξα ζευγάρια!

Συντονιστείτε στο Star, αμέσως μετά το IQ 160!

Δείτε εδώ το trailer της Κυριακής 4/6

Όλοι μας μπορούμε να σκεφτούμε τον εαυτό μας σε ένα πρώτο ραντεβού. Πόσο καλά θα πάει; Θα λειτουργήσει η χημεία μας; Και όσο κι αν οι εποχές αλλάζουν, σίγουρα όλοι θα συμφωνήσουμε ότι ένα τετ-α-τετ ρομαντικό δείπνο πάντα θα είναι το πιο όμορφο FIRST DATE!

Αυτήν ακριβώς την εμπειρία, υπόσχεται να προσφέρει το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο του FIRST DATES, που μετά από 19 χώρες όπου έχει λειτουργήσει, κερδίζοντας το ενδιαφέρον ενός τεράστιου κοινού, άνοιξε επιτέλους τις πόρτες του και στην Ελλάδα! Μέσα από την οθόνη του Star και με παρουσιάστρια/hostess τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, περιμένει όλους τους singles της χωράς μας για να ζήσουν τη μαγεία του πρώτου ραντεβού. Αληθινά, αυθόρμητα, με ευγένεια, χιούμορ!

Τι θα δούμε απόψε, Κυριακή 4 Ιουνίου στις 22:30

Και αυτή την Κυριακή στο μοναδικό εστιατόριο των singles θα ζήσουμε τα πιο συναρπαστικά ραντεβού! Το First Dates και η maitre d’amour Ζενεβιέβ, καλωσορίζουν τέσσερα νέα ζευγάρια, που είναι έτοιμα να αφεθούν στην έμπνευση, που γεννά ο έρωτας!

First Dates Trailer Κυριακή 4/6/23

Ο Μαρκελιάν προτιμά τα απλά πράγματα στα ραντεβού και αναζητά έναν «άγγελο επί γης», που θα τον κάνει να… λιώσει. O νεαρός Μανώλης από την Κρήτη δηλώνει άντρας παλαιών αρχών με υψηλά στάνταρ. Της ίδιας «παλαιάς» σχολής είναι και ο νέος στην ψυχή Νίκος, που επενδύει στο ένστικτο του και στον αμοιβαίο σεβασμό. Όσο για τον λάτρη της ταχύτητας Σπύρο, φτάνει ένα «κλικ» για να φτάσει με… σπριντ στον απόλυτο έρωτα!

Η εντυπωσιακή Αλιόνα έχει τρεις στόχους για απόψε: να βρει έναν κλασικό άντρα, να έχει όλη την προσοχή πάνω της και να δει την Ακρόπολη τη νύχτα. Θα καταφέρει να πετύχει το 3 στα 3; Η Ραφαέλα, αν και είναι μόλις 19 ετών, αγαπά τη σεμνότητα και ονειρεύεται οικογένεια ενώ η Ματίνα θέλει επιτέλους κάποιος να τη φλερτάρει σωστά και να την κερδίσει! Η Στέλλα εκπέμπει έναν δυναμισμό, που θεωρεί ότι τρομάζει τους άντρες. Θα καταφέρει, άραγε, να πετύχει ένα ερωτικό ντουέτο ή θα φύγει τραγουδώντας σόλο;

Ματιές, που μιλούν περισσότερο και από τα λόγια αλλά και δυνατές εκμυστηρεύσεις. Το μενού του First Dates, απόψε, Κυριακή 4 Ιουνίου στις 22:30, περιλαμβάνει τα πάντα, με πιάτο… έκπληξη τους έρωτες, που μαγειρεύονται à la minute!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top