ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ: Τι σκόπευε να κάνει ο Πολ Γουόκερ πριν βρει τραγικό θάνατο;

ΔΕΙΤΕ τι αποκάλυψε ο πατέρας του ηθοποιού σε μια συγκινητική συνέντευξη

​Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από τη μέρα που ο Πολ Γουόκερ κάηκε ζωντανός μέσα στην Porsche Carrera που οδηγούσε ο κολλητός του φίλος, όταν το αυτοκίνητο έπεσε σε έν�� δέντρο με μεγάλη ταχύτητα και άρπαξε φωτιά, με αποτέλεσμα οι δυο άντρες να βρουν τραγικό θάνατο.


Τραγική ειρωνία; Εβδομάδες πριν φύγει από τη ζωή, ο πρωταγωνιστής του «Fast&Furious» είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να εγκαταλείψει το Hollywood και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, ώστε να αφοσιωθεί πλήρως στην 15χρονη μοναχοκόρη του!


Αυτά αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του 40χρονου αδικοχαμένου ηθοποιού, δίνοντας μια συγκινητική συνέντευξη για τον γιο του:


«Ο γιος μου είχε κουραστεί και δεν ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε άλλες ταινίες “Fast&Furious”. Αντιθέτως, ήθελε να τα παρατήσει όλα και να αφιερώσει τα επόμενα χρόνια της ζωής του στην Μίντοου, ώστε μεγαλώνοντας να εξελιχτεί σε έναν φωτεινό και όμορφο άνθρωπο» λέει ο πατέρας του, Πολ Σερ.


Eκτός από το Hollywood, ο 40χρονος σταρ ήθελε να εγκαταλείψει ΚΑΙ την άλλη του μεγάλη αγάπη, που ήταν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.


«Ήθελε να ζήσει μια ήρεμη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ήταν τόσο περήφανος για την 15χρονη κόρη του, την οποία θεωρούσε πολύ έξυπνη και όμορφη. Γι΄αυτό και ήθελε να είναι εκεί, να την βλέπει να μεγαλώνει. Θα αντάλλαζε όλη τη φήμη του Hollywood για να είναι με την Μίντοου και να μπορεί να ζήσει μαζί της μια ήσυχη ζωή. Άλλωστε ο γιος μου ήταν ένας πολύ μετριόφρων άνθρωπος. Δεν τον ένοιαζε η δόξα».