Αλέξης Τσίπρας: Απομονωμένος στο Σούνιο με την οικογένειά του

Στο πλάι του η σύζυγός του Μπέττυ Μπαζιάνα και οι δύο γιοι του

Απομονωμένος στο «ησυχαστήριό» του στο Σούνιο, στην εξοχική του κατοικία, μαζί με την οικογένειά του παραμένει για τρίτη ημέρα μετά την παραίτηση του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας

Παραιτήθηκε ο Τσίπρας: «Δε θα είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ»

Στο εξοχικό του, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Ναό του Ποσειδώνα, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να γεμίσει τις «μπαταρίε» του, μετά από μια μακρά και δύσκλολη προεκλογική περίοδο και επώδυνες αποφάσεις γι΄αυτόν. 

Ο πρώην αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ηρεμεί κολυμπώντας στη θάλασσα του Σουνίου και περνάει όλο τον χρόνο του με τη Μπέττυ Μπαζιάνα και τα δύο παιδιά τους.   

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι αποφάσισε να κρατήσει τις επόμενες μέρες για τον εαυτό του. Μάλιστα, έχει κλείσει το κινητό του και προσπαθεί να μείνει μακριά από συζητήσεις και διαβουλεύσεις για τη διαδοχή στο κόμμα. 

Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την εκλογική ήττα της 25ης Ιουνίου / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Τατιάνα Μπόλαρη)

Σημειώνεται ότι την Κυριακή το μεσημέρι θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να είναι ακόμα σαφές τίποτα, ούτε ποιος θα είναι επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. 

Η κούρσα της διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα μόλις τώρα ξεκινά και οι τάσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αναζητούν ένα κοινά αποδεκτό πλαίσιο διαδικασιών, έτσι ώστε το κόμμα να μη βυθιστεί στην εσωστρέφεια.

Πάντως, στελέχη θεωρούν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα αποδειχθεί αναντικατάστατος.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top