Αραχωβίτης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν αποκλείουμε συνεργασία και με Βελόπουλο

«Αν συμφωνήσουμε στα βασικά σημεία, όλα τα συζητάμε»

«Αν ο κ. Βελόπουλος θεωρεί τον εαυτό του προοδευτική δύναμη και συμφωνήσουμε στα βασικά σημεία, στον στόχο μας, όλα τα συζητάμε», δήλωσε ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Αραχωβίτης / Βίντεο: apela.gr

Για πιθανότητα μετεκλογικής συνεργασίας ακόμη και με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Αραχωβίτης.

Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τόνισε, σε συνέντευξή του στο apela.gr, πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα συγκυβερνήσει «με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, με όλες τις δυνάμεις που θεωρούν ότι το σύστημα Μητσοτάκη πρέπει να τελειώσει εδώ».

Μετά το Πάσχα οι εκλογές – Τι είπε ο Μητσοτάκης στους υπουργούς

Μητσοτάκης: Αναλαμβάνω την ευθύνη – Ζητώ δημόσια συγγνώμη και πάλι

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν σε αυτές τις δυνάμεις εντάσσεται και η Ελληνική Λύση, ο κ. Αραχωβίτης δήλωσε: «Αν ο κ. Βελόπουλος θεωρεί τον εαυτό του προοδευτική δύναμη και συμφωνήσουμε στα βασικά σημεία, στον στόχο μας, όλα τα συζητάμε».

Οικονόμου: έχει ευθύνες για τα Τέμπη ο Καραμανλής και γι’ αυτό παραιτήθηκε!

«Καλώ τον ελληνικό λαό στις εκλογές που έρχονται, να σκεφτεί πολύ καλά τι θα ψηφίσει», κατέληξε ο βουλευτής Λακωνίας.

Ξέσπασε η Γιαννακοπούλου: Έλεος, αφήστε και μια γυναίκα να μιλήσει!

Νέα Δημοκρατία: Ο Τσίπρας αναζητά τον νέο Καμμένο

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Στ. Αραχωβίτης δηλώνει ότι στην "προοδευτική" διακυβέρνηση στο πλευρό του κ. Βαρουφάκη, "χωράει" και ο κ. Βελόπουλος. Ο  κ. Τσίπρας αναζητεί τον νέο Καμμένο. Καμία έκπληξη. Έτσι κυβέρνησε επί 4,5 χρόνια. Είχε το πρωτότυπο, στο πρόσωπο του κ. Βελόπουλου ψάχνει για αντίγραφο. Καλή τύχη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Αντιδράσεις από ΚΚΕ: Χωράνε όλοι, ίσως ακόμη και η ΝΔ

«Στο “προοδευτικό μέτωπο” για την απαλλαγή της χώρας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, χωράνε όλοι... ίσως ακόμα και η ΝΔ χωρίς Μητσοτάκη!», αναφέρει η Τομεακή Επιτροπή ΚΚΕ Λακωνίας, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του κ. Αραχωβίτη.

ΚΚΕ – ΜέΡΑ25: Το δημοσίευμα για Βαρουφάκη, η επίθεση αγάπης και η… χυλόπιτα

«Τα παραπάνω μαζί με τόσα άλλα, δηλώνουν ξεκάθαρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο “έτοιμος” από κάθε άλλη φορά να προσφέρει όλες του τις δυνάμεις για να υπηρετήσει το σύστημα, γιατί τώρα έχει πείρα!», σημειώνει.