Ο Γιώργος Πατούλης στο Star: «Αύριο θα λειτουργήσουν κανονικά τα σχολεία»

Τι είπε ο περιφερειάρχης Αττικής για τα προβλήματα που έφερε η κακοκαιρία

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star για την κακοκαιρία που «πλήττει» την Αττική.

Αττική: Στο «έλεος» της κακοκαιρίας – Νεροποντή και βουλωμένα φρεάτια

Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στα προβλήματα που προκλήθηκαν στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

«Είναι ένα έργο το οποίο έχει ολοκληρωθεί. Προφανώς υπάρχουν οι τεχνικοί που κάνουν την παραλαβή του έργου. Έγινε ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο. […] Από την πρώτη στιγμή μηχανήματα άντλησης των νερών υπήρξαν στο σημείο. Ολοκληρώθηκε η άντληση και τώρα γίνεται ο καθαρισμός. Σε κάθε περίπτωση οι τεχνικές υπηρεσίες και της περιφέρειας και της αναδόχου θα πρέπει να δουν σε ένα ολοκληρωμένο έργο ποια ήταν η αιτία που δημιούργησε στο συγκεκριμένο σημείο το ζήτημα αυτό. Σε πάρα πολλά σημεία της Αττικής παρά το γεγονός πως υπήρξε συγκεκριμένη πυκνότητα βροχής υπήρξε σχετική ανταπόκριση, η οποία μέσα και από τη διαδικασία που έκανε η πολιτική προστασία με το 112 αλλά καθώς επίσης και με όλα εκείνα τα μηχανήματα άντλησης νερού σε ανισόπεδους κόμβους αλλά και σκαπτικά μηχανήματα και τον καθαρισμό που έγινε στα ρέματα είδαμε πως υπήρχε καλή ανταπόκριση στα υπόλοιπα σημεία της Αττικής» εξήγησε ο περιφερειάρχης Αττικής.

Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας «σάρωσε» όλη τη χώρα με πλημμύρες και χιόνια

Για τα σχολεία και το αν θα λειτουργήσουν αύριο ο περιφερειάρχης Αττικής είπε:  

«Σε επίπεδο πρόληψης και πάντα σεβόμενοι τις απόψεις των μετεωρολόγων μας, αυτό που κάναμε, για να μην υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση και επικινδυνότητα, ήταν να κλείσουμε τα απογευματινά και τα εσπερινά σχολεία. Από εκεί και πέρα αύριο θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα σχολεία της Αττικής. Δεν θα υπάρχει συνέχιση του φαινομένου και δεν υπάρχουν προβλήματα για να μην επιτρέψουν στα παιδιά μας να πάνε στα σχολεία.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top