Πλεύρης για Καρανίκα: Δίνετε σήμα στη νεολαία να δοκιμάσει ναρκωτικά;

Καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του

Θάνος Πλεύρης

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Καρανίκα, εξαπέλυσε ο Θάνος Πλεύρης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στη Βουλή, κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να καταδικάσει άμεσα τις δηλώσεις του κ. Καρανίκα για τα ναρκωτικά.

Καρανίκας: Έχω δοκιμάσει ηρωίνη και κοκαΐνη – Έχω μπει φυλακή

«Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει άνθρωπος που έχει θεσμική θέση στην τηλεόραση και να λέει επειδή είμαι αριστερός δοκίμασα ναρκωτικά για να δω τις συνέπειες με ασφαλή τρόπο. Δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος χρήσης ναρκωτικών.  Είπε ότι δοκίμασε κοκαΐνη και ηρωίνη. Τι κάνετε στην Αριστερά; Δίνετε μήνυμα στον κόσμο ότι μπορεί να δοκιμάζει ναρκωτικά για να δει τις συνέπειες;», είπε ο κ. Πλεύρης.

Καρανίκας: Είμαι ο σκάουτερ του Τσίπρα, εγώ τον ανακάλυψα

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καρανίκας, σε συνέντευξή του, είπε πως εν γνώση του έχει δοκιμάσει σκληρά ναρκωτικά.

« Ο,τι έκανα ήταν σε μια λογική ελέγχου, μέτρου, και για την εμπειρία, για να απομυθοποιήσουμε τον εχθρό. Γνώριζα επιστημονικά ότι δεν είναι αυτό που λένε. Σαν παρέα, μαζί με άλλα παιδιά, οργανωμένα στην Αριστερά, το συζητήσαμε και το κάναμε με επιστημονικό τρόπο. Ερευνήσαμε πώς να το κάνεις με δοσολογία που να μη σε σκοτώνει, με ποιον τρόπο ώστε να μην είναι επώδυνος κ.λπ. Δεν το χαρήκαμε», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top