Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα έχει στις 11.00 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πρόεδρος Δημοκρατίας: Στοίχημα η ισορροπία μεταξύ υγείας και οικονομίας
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων.
Tηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με Πρόεδρο Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης
Στο μεταξύ, ο πρωθυπουργός χθες είχε διάσκεψη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) Odile Renaud-Basso.
Όπως ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου, στη διάρκειά της τηλεδιάσκεψης τονίστηκε η εξαιρετική συνεργασία της Ελλάδας με την EBRD και η σημασία των επενδύσεων για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας με έμφαση στη δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας.
Παράλληλα, συζητήθηκε η ενίσχυση των χρηματοδοτήσεων της EBRD ειδικά προς τον ιδιωτικό και χρηματοοικονομικό τομέα καθώς και η συνεισφορά της σε έργα του Ταμείου Ανάκαμψης που σχεδιάζονται, καθώς και σε ΣΔΙΤ που βρίσκονται στην τελική φάση σχεδιασμού.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.