Χάρης Καρατζάς: Πέθανε ο πρώην υφυπουργός Παιδείας της ΝΔ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία

Γραφεία ΝΔ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο πρώην υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χάρης Καρατζάς.

Η ΝΔ εκφράζει την θλίψη και την οδύνη της για την απώλεια του Χάρη Καρατζά.

Ο Χάρης Καρατζάς σπούδασε Νομικά και Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, υπήρξε ιδρυτικό και ηγετικό στέλεχος της ΕΡΕΝ με πλούσια δράση στον αντιδικτατορικό αγώνα, εξελέγη βουλευτής πρώτη φορά το 1974, ενώ διετέλεσε Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων την περίοδο 1977-1980.

«Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», τονίζει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία. 

Μητσοτάκης: Υπηρέτησε μαχητικά το δημόσιο συμφέρον

Για ένα αφοσιωμένο στέλεχος, που υπηρέτησε τη Νέα Δημοκρατία με συνέπεια, και έναν μαχητικό πολιτικό, που υπηρέτησε το δημόσιο συμφέρον, έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε γραπτή συλλυπητήρια δήλωσή του.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Μητσοτάκη: 

Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Χάρη Καρατζά. Η παράταξη πενθεί ένα αφοσιωμένο στέλεχος, που την υπηρέτησε με συνέπεια επί δεκαετίες. Έναν μαχητικό πολιτικό, αγωνιστή κατά της  δικτατορίας, υπηρέτη του δημόσιου συμφέροντος στη θητεία του στο Κοινοβούλιο και στο πέρασμά του από το Υπουργείο Παιδείας. Και οι Χανιώτες χάνουμε έναν προσφιλή συμπατριώτη, με πλούσια δράση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στην οικογένειά του απευθύνω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top