Πρόταση μομφής κατά Σταϊκούρα: Επίθεση σε Τσίπρα… από Λαφαζάνη

«Μήπως να κάνεις πρώτα στον εαυτό σου»

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, για την προστασία της πρώτης κατοικίας, εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως ο κ. Τσίπρας θυμήθηκε την προστασία της πρώτης κατοικίας τώρα, που βρέθηκε στην αντιπολίτευση, και τονίζει: «Ως κυβέρνηση στέναζαν κάθε Τετάρτη στην αρχή τα Ειρηνοδικεία και μετά τα Συμβολαιογραφεία με πλειστηριασμούς σπιτιών φτωχών νοικοκυριών. Γιατί ως κυβέρνηση έστελνες Αλέξη, χωρίς έλεος τα ΜΑΤ και το αμαρτωλό Τμήμα “Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος” να χτυπούν αδίστακτα και να μαγνητοσκοπούν παράνομα τους πρώην συντρόφους σου που μάχονται για να σώσουν πρώτες κατοικίες».

Πρόταση μομφής κατά Σταϊκούρα: Την Παρασκευή στις 6 μ.μ. ξεκινά η συζήτηση

Όπως αναφέρει, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε προχωρήσει για τον ίδιο σε εντολή σειράς δικαστικών διώξεων για τη συμμετοχή του στους αγώνες για την πρώτη κατοικία.

Σημειώνει, μάλιστα, ότι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με υπουργό τον Σταύρο Κοντονή, μετατράπηκε σε ιδιώνυμο αδίκημα ο αγώνας για την προστασία της πρώτης κατοικίας.«Καλές και άξιες οι μομφές τώρα στον Χρήστο Σταϊκούρα, αν και αρχιτέκτονας του δημευτικού εκτρώματος είναι ο Πρωθυπουργός, αλλά μήπως χρειάζεται, Αλέξη, να κάνεις επιτέλους πρώτα μια μομφή στον εαυτό σου για τα έργα σου και τους κακόφημους δρόμους που άνοιξες, για να πάρουν άλλοι στη συνέχει τη σκυτάλη να τους συνεχίσουν και να τους επιδεινώσουν;» καταλήγει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top