Μια αλεπού το κατοικίδιο του πρώην υπουργού Δ. Μάρδα!

Πώς έπιασε φιλία με το άγριο ζώο που ακούει και... τζαζ μουσική

Μια αλεπού έχει ως κατοικίδιο ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας  Το άγριο ζώο τον εμπιστεύεται απόλυτα ενώ μαζί ακούνε ακόμη και τζαζ μουσική!  

Η αλεπού που επισκέπτεται καθημερινά τον Δημήτρη Μάρδα είναι η…  Νοτούλα  

Ο καθηγητής Οικονομικών του ΑΠΘ και  πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών δηλώνει για την αλεπού: 

«‘Εχει συγκεκριμένη ώρα που έρχεται για φαγητό, αν δεν είναι έτοιμο το φαγητό της διαμαρτύρεται κι αυτό το δείχνει. Σιγά σιγά πλησίασε ο ένας τον άλλον αλλά με τους κανόνες που έβαλε η αλεπού».  

Το ιδιόμορφο  φλερτ   ξεκίνησε στις 15 Ιουλίου.  Ο  καθηγητής είχε συνάντηση στον  κήπο του εξοχικού του με τους φοιτητές του.  Η  αλεπού  μύρισε τα εδέσματα  και έκανε την πρώτη της εμφάνιση. Έκτοτε ανέπτυξαν μια γλυκιά σχέση εμπιστοσύνης  

«Μη σε βλέπει όρθιο γιατί αισθάνεται ότι κινδυνεύει και σε οδηγεί έτσι ώστε να σε βάλει να καθίσεις κάπου για να αισθανθεί ασφαλής και να σε πλησιάσει σχετικά κοντά, όχι πολύ κοντά σε μια απόσταση 30-40 εκαστοστά,  ως εκεί. Αν σηκωθείς από την καρέκλα σου τότε σηκώνεται και φεύγει» δηλώνει ο κ. Μάρδας για τους… όρους της σχέσης τους.     

Η ΑΛΕΠΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΤΖΑΖ ΜΟΥΣΙΚΗ

Το άγριο ζώο μπαίνει και μέσα στο σπίτι και ακούει τζαζ μουσική. «Είχε καθίσει μπρος στο ηχείο και άκουγε μουσική και κουνούσε το κεφάλι της από δω κουνούσε το κεφάλι της από κει προσπαθούσε να δει τι είναι αυτό το ηχείο, βέβαια μόλις μπήκα  στο σαλόνι απομακρύνθηκε» τονίζει ο πρώην υπουργός για τις μουσικές προτιμήσεις της αλεπούς.     

O Δημήτρης Μάρδας  είναι γνωστός φυσιολάτρης και έχει φτιάξει ορειβατική ομάδα με τους φοιτητές. Ήταν  επόμενο να αγαπήσει και την  επισκέπτριά του, όσο παράξενη κι αν ακούγεται αυτή η σχέση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top