Αποκάλυψη Star: Πώς κλείστηκε το ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν

Το θρίλερ με τα ΜΟΕ και η επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση

Το πώς κλείστηκε το ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν και αν ήταν πρωτοβουλία της ελληνικής ή της τουρκικής πλευράς αποκάλυψε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.  

Στο Μπάκιγχαμ Μητσοτάκης και Μαρέβα για τη δεξίωση της Ελισάβετ 

«Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση για το πώς κλείστηκε το ραντεβού πριν από τέσσερις εβδομάδες. Εμείς ζητήσαμε να υπάρξει άτυπη συνάντηση για το προσφυγικό, να καθίσουν οι δυο τους για ένα τέταρτο να συζητήσουν» τόνισε η επικεφαλής του πολιτικού και οικονομικού ρεπορτάζ του Star.  

O Τούρκος πρέσβης στο Star: Τι θα συζητήσουν Μητσοτάκης - Ερντογάν

Όταν οξύνθηκε το κλίμα στα ελληνοτουρκικά, η κυβέρνηση δεν επανέφερε το αίτημα. Όμως, τότε ζήτησε ο Ερντογάν να γίνει η συνάντηση και μάλιστα να πάρει και επίσημο χαρακτήρα.  Η Ελλάδα δεν το αρνήθηκε  και πλέον βάζει στην ατζέντα την τουρκική προκλητικότητα, το προσφυγικό και το Κυπριακό. Ο Ερντογάν από την πλευρά του προσθέτει τους υδρογονάνθρακες.  

«Η ελληνική πλευρά λέει πως δεν θα είναι εύκολη η συνάντηση. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι ακόμη και για ένταση στο ραντεβού» τόνισε η Κ. Μακρή. 

TO ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ   

Νωρίτερα  υπήρξε ένα θρίλερ από μια διαρροή  ότι παγώνουν τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, δηλαδή ο στρατηγικός διάλογος Ελλάδας  - Τουρκίας. «Αυτό θα ήταν μια πολύ επιθετική κίνηση 24 ώρες πριν τη συνάντηση» σχολίασε η επικεφαλής του πολιτικού και οικονομικού ρεπορτάζ του Star.

Μαξίμου: Δεν «παγώνουν» τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με την Τουρκία

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Το Μαξίμου το διέψευσε αργότερα και ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε λέγοντας: «Αυτή δυστυχώς δεν είναι εικόνα σοβαρής κυβέρνησης. Τα εθνικά θέματα και ιδίως οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τη χειρίζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τέτοια πρωτοφανή ανευθυνότητα».   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top