Άγριος καυγάς στη Βουλή για το Μετρό Θεσσαλονίκης: Έξαλλος ο Καραμανλής

«Είστε ψεύτες και επικίνδυνοι», είπε στον βουλευτή Τριανταφυλλίδη

«Βαριές» κουβέντες αντάλλαξαν στη Βουλή ο υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Με αφορμή επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Θεσσαλονίκης, μετά ην απόφαση της κυβέρνησης να αποσπάσει και επανατοποθετήσει τα αρχαιολογικά ευρήματα από το σταθμό Βενιζέλου, προκειμένου αυτός να λειτουργήσει, ο κ. Καραμανλής έκανε λόγο για προσχήματα από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ και κατηγόρησε την Κουμουνδούρου ότι ψεύδεται.

Σκληρή απάντηση Καραμανλή σε Τσίπρα για το Μετρό Θεσσαλονίκης

Ο κ. Τριανταφυλλίδης επιτέθηκε στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την για εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων.

 «Εμείς δεν είμαστε πολιτικοί απατεώνες. Θα εγκαινιάσουμε το Μετρό γιατί αυτά που κάνατε θα τα ζήλευαν και οι προπαγανδιστές των χειρότερων ολοκληρωτικών καθεστώτων. οι Θεσσαλονικείς καταλαβαίνουν ποιος τους κοροϊδεύει. Εσείς πήγατε πίσω το σταθμό Βενιζέλου και το μόνον που κάνατε ήταν μία πλάκα στην οροφή», απάντησε ο υπουργός, θυμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχόταν ότι το έργο θα είναι έτοιμο το 2020, ενώ – όπως ο κ. Καραμανλής έχει πει – θα είναι έτοιμο το 2023.

Ο κ. Τριανταφυλλίδης έκανε λόγο για κοροϊδία, όσον αφορά το Μετρό Θεσσαλονίκης, από πλευράς κυβέρνησης, ενώ επιτέθηκε και προσωπικά στον κ. Καραμανλή, λέγοντας πως «η ιστορία θα σας κρίνει όπως έκρινε για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ως Μέγα, ελπίζω να μην σας κρίνει ως τον Κωνσταντίνο Καραμανλή τον μικρό».

Κάπου εκεί, ο υπουργός Υποδομών… «αγρίεψε».

«Εμείς δεν διχάζουμε, δεν ταζουμε, δε λεμε μεγάλα λόγια, δεν κάνουμε πολιτικές απατεωνιές. Εμείς έχουμε χρονοδιαγράμματα αυτή είναι η διαφορά μικρών -μεγάλων», είπε ο κ. Καραμανλής.

«Κολλήσατε το έργο του σταθμού Βενιζέλου για πολιτικούς λόγους. Και τι έχετε κάνει τέσσερα χρόνια. Μηδέν! Είστε ψεύτης και είστε επικίνδυνοι με αυτά που λέτε. Εσείς εγκαινιάζετε μουσαμάδες. Σας έχει κρίνει ο λαός», κατέληξε σε υψηλούς τόνους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top