Σκληρή επίθεση Χαρίτση σε Μητσοτάκη: Να μείνει εκτός χώρας!

«Οφείλει να ζητήσει συγγνώμη για το Μάτι»

Ο Αλέξης Χαρίτσης

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Αλέξης Χαρίτσης, με αφορμή την ομιλία του κ. Μητσοτάκη στη Σύνοδο ου Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), όπου αναφέρθηκε και στην πυρκαγιά στο Μάτι.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό για «τυμβωρυχία χωρίς αιδώ» με στόχο «μικροκομματικά οφέλη» και επισημαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε "κωλοτούμπα" αναφερόμενος στη φονική πυρκαγιά, κάνοντας λόγο για «"ακραία καιρικά φαινόμενα" και για την κλιματική αλλαγή».

Μητσοτάκης στη Σύνοδο ΟΗΕ: Το Μάτι και η σημασία των μέτρων για το Κλίμα

«Μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Μητσοτάκης προχώρησε σήμερα μια ακόμη θεαματικότερη -μάλιστα- "κωλοτούμπα", από το βήμα της Συνόδου του ΟΗΕ! Αναφερόμενος στην πυρκαγιά στο Μάτι, μίλησε για "ακραία καιρικά φαινόμενα" και για την κλιματική αλλαγή. Συστήνουμε στον κ. Μητσοτάκη να παραμείνει εκτός της χώρας!», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει: «Φαίνεται ότι μόνο εκεί μπορεί να αφήσει πίσω του το προσωπείο του λαϊκισμού και του ψεύδους, που καλλιέργησε όλο το προηγούμενο διάστημα, και να αποκαταστήσει τη σχέση του με την πραγματικότητα».

Κλείνοντας, ο κ. Χαρίτσης καλεί τον πρωθυπουργό να ζητήσει συγγνώμη: «Ταυτόχρονα, όμως, απαιτούμε από τον κ. Μητσοτάκη να ζητήσει συγγνώμη. Το οφείλει πρωτίστως στη μνήμη των νεκρών της πυρκαγιάς στο Μάτι, πάνω στους οποίους τυμβωρύχησε χωρίς αιδώ προκειμένου για μικροκομματικά οφέλη».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top