Κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι του Γιάννη Καλλιάνου

Όσα δήλωσε αποκλειστικά στο STAR ο βουλευτής της ΝΔ

Επιδρομή διαρρηκτών έγινε χθες το βράδυ στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και γνωστού μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου. Οι δράστες ωστόσο τα παράτησαν στη μέση και το έβαλαν στα πόδια όταν τους είδαν οι γείτονες κι άρχισαν να φωνάζουν

«Όλα ξεκίνησαν όταν είδαν οι γείτονες 4-5 κουκουλοφόρους έξω από το σπίτι…  και ξεκίνησαν γκαπ γκαπ φαίνεται ξεκάθαρα… προσπάθησαν με δύο κατσαβίδια», είπε αποκλειστικά στο Κεντρικό Δελτίου Ειδήσεων του STAR και τον Βάιο Σύρρο ο γνωστός μετεωρολόγος. 

Ευτυχώς την ώρα της επιδρομής από τους διαρρήκτες, ούτε ο βουλευτή, ούτε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς του βρίσκονταν στην πολυκατοικία. 

Απόπειρα διάρρηξης από κουκουλοφόρους κατήγγειλε ο βουλευτής Καλλιάνος

Θρασείς οι διαρρήκτες

Προκαλεί εντύπωση το θράσος των διαρρηκτών, αφού παρότι ήταν σούρουπο, δεν είχε ακόμα νυχτώσει, με κουκούλες και φακούς στα χέρια μπήκαν στο σπίτι προσπαθώντας να διαρρήξουν την πόρτα. Εκείνη την ώρα στα διπλανά διαμερίσματα υπήρχαν κάτοικοι που τους είδαν κι έβαλαν τις φωνές. «Μόλις ήταν έτοιμοι να ανοίξουν τους είδε ο γείτονας από πίσω... ποιοι είστε εσείς θα φωνάζω την αστυνομία... βγήκαν και οι άλλοι στα μπαλκόνια φωνάζανε... οι κακοποιοί φοβήθηκαν και φύγανε» τόνισε ο βουλευτής.

Όπως λέει ο Γιάννης Καλλιάνος, τα τελευταία χρόνια η περιοχή της Άνω Γλυφάδας έχει δεινοπαθήσει από την έξαρση της εγκληματικότητας.

Η ενίσχυση της Άμεσης Δράσης όπως λέει είναι επιβεβλημένη, γιατί ο πολίτης έχει δικαίωμα να αισθάνεται αλλά και να είναι ασφαλής.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top