Γεωργιάδης: «Δε θα πάω διακοπές τα επόμενα χρόνια. Θα είμαι εδώ κάθε μέρα»

Κατάμεστο το υπουργείο Ανάπτυξης για την τελετή παράδοσης - παραλαβής

«Δεν έχω σκοπό να πάω διακοπές τα επόμενα χρόνια, έχω σκοπό να είμαι εδώ κάθε μέρα», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την παραλαβή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων από τον Γιάννη Δραγασάκη.

Η τελετή έγινε σε μία -κατάμεστη από κόσμο- αίθουσα, με τον κ. Γεωργιάδη να δηλώνει ότι κανείς από τους εργαζόμενους δεν έχει να φοβάται τίποτα και πως ο ίδιος θα γνωρίσει προσωπικά έναν-έναν τους υπαλλήλους του υπουργείου.

Δένδιας: Η εξωτερική πολιτική δεν προσφέρεται για κομματικές αντιπαραθέσεις

«Θα εργαστούμε με απαράμιλλη ταχύτητα. Η χώρα δεν έχει περιθώριο να χάσει ούτε λεπτό. Ο λαός δε θα μας δώσει, και δε θέλουμε να μας δώσει, περίοδο χάριτος. Η δουλειά ξεκινά από σήμερα», σημείωσε ο νέος υπουργός Ανάπτυξης.

Παράδοση παραλαβή στο υπουργείο Ανάπτυξης

Κατάμεστη η αίθουσα του υπουργείου Ανάπτυξη για την τελετή παράδοσης - παραλαβής / Πηγή φωτογραφίας: facebook - Konstantinos Maravelidis
 

«Όλα τα νομοθετήματα που είναι σε φάση ωρίμανσης θα μπουν γρήγορα στη Βουλή, αν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση τόνισε ο υπουργός. "Δεν ήρθαμε να γκρεμίσουμε, ήρθαμε να χτίσουμε. Οι επενδυτές πρέπει να ξέρουν ότι έρχονται σε μια σοβαρή χώρα και όχι κάπου που θέλει ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Η ανάπτυξη δεν θα έρθει δια μαγείας. Χρειάζονται φορολογικές ελαφρύνσεις και γρήγορη απονομή της δικαιοσύνης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να τα κάνει», πρόσθεσε.

Ο Γιάννης Δραγασάκη έκανε αναφορά στα πεπραγμένα κατά τη θητεία του.

Μίλησε για τη λειτουργία της Αναπτυξιακής Τράπεζας, το νέο ΕΣΠΑ της περιόδου 2021-2027, ενώ –χαριτολογώντας- είπε πως στα μειονέκτηματα του υπουργείου είναι ότι οι υπουργοί δεν μπορούν να κάνουν διακοπές τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, καθώς οι υπηρεσίες εμπορίου λειτουργούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top