Στο Ναύπλιο η Φώφη Γεννηματά: Η απρόσμενη συνάντηση με νεόνυμφους

Στη Βοιωτία βρέθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Στο Ναύπλιο βρέθηκε η Φώφη Γεννηματα, απ' όπου δήλωσε πως «ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει δυνατό αντίβαρο απέναντι σε μια ανεξέλεγκτη Νέα Δημοκρατία και τον αχαλίνωτο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής μίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες του Ναυπλίου οι οποίοι την υποδέχτηκαν θερμά.

«ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία αφού δίχασαν με την ακραία πόλωση, τώρα συμπεριφέρονται λες και έχουν τελειώσει  οι εκλογές, όμως ο ελληνικός λαός δεν έχει ψηφίσει, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη» τόνισε  η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Μάλιστα υπήρξε και απρόσμενο αλλά χαρούμενο περιστατικό! Η Φώφη Γεννηματά έπεσε πάνω σε έναν γάμο και μίλησε με τους νεόνυμφους κάνοντας παράλληλα πλάκα στον εκπρόσωπο τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλο Χρηστίδη.

Ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος από χθες περιοδεύει σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας, σήμερα στο εκλογικό κέντρο της Θήβας παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στη Βοιωτία.

«Αυτές οι εκλογές της 7ης Ιούλη είναι πολύ κρίσιμες. Στην ουσία κρίνεται αν ο λαός μας θα μπορεί να ατενίσει την επόμενη μέρα με αισιοδοξία, με θάρρος, με κουράγιο. Αν θα μπορέσει να αναδείξει όλα αυτά τα προβλήματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα και που δεν πρόκειται να τελειώσουν, έτσι όπως υπόσχονται τα κόμματα που μέχρι σήμερα κυβέρνησαν αυτό τον τόπο.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top