Στήριξη Πατούλη από τον Δήμαρχο Γλυφάδας

Ο Γιώργος Παπανικολάου στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη

Γιώργος Πατούλης

Την αμέριστη στήριξη του στο πρόσωπο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, εξέφρασε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική».

Ο κ. Πατούλης τον ευχαρίστησε για την υποστήριξη του και τον συνεχάρη για τη νίκη του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Κατά τη συζήτηση που είχαν υπογραμμίστηκε η σημασία του ρόλου της Περιφέρειας στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής, με στόχο μία καλύτερη ποιότητα ζωής για τους πολίτες.

«Στόχος μου είναι μαζί με άξιους Δημάρχους όπως ο Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος έχει μετρήσιμο έργο και αυτό μεταφράστηκε με σαρωτικό τρόπο στην κάλπη, να δουλέψουμε από κοινού για την ανάπτυξη της Αττικής μας. Αυτή την Κυριακή καλούμε τους πολίτες να μας δώσουν μία καθαρή εντολή να αλλάξουμε την Αττική και να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους πολίτες της», επισήμανε, με αφορμή την συνάντηση ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.

Η ανακοίνωση υποστήριξης του Γιώργου Πατούλη από την «Ανεξάρτητη συμμαχία για την Αττική»

Η παράταξη «Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική» με ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημερώνει ότι στο δεύτερο γύρο των Περιφερειακών εκλογών στην Αττική στηρίζει το Γιώργο Πατούλη. 

«Μετά από επικοινωνία του επικεφαλής της παράταξης Ανδρέα Κούρτη, με το σύνολο των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της, αποφασίστηκε να προταθεί στους ψηφοφόρους μας να στηρίξουν την παράταξη “Νέα Αρχή για την Αττική”» ,όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

«Ο κ. Πατούλης ήταν ο μόνος εκ των δύο υποψηφίων, ο οποίος επικοινώνησε με την παράταξή μας και ζήτησε να ακούσει τις θέσεις και τα αιτήματά μας …Θεωρούμε ότι στο πρόσωπό του, ο βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός μπορεί να ελπίζει σε έναν πραγματικό φίλο και συμπαραστάτη», τονίζουν επίσης οι εκπρόσωποι της παράταξης.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ευχαρίστησε την «Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική», δηλώνοντας: «Όλοι μαζί συμμαχούμε και κάνουμε  μία νέα Αρχή για την Αττική.  Σε αυτή τη δύσκολη μάχη για να γυρίσει η Αττική οριστικά σελίδα, θα είμαστε όλοι συνοδοιπόροι. Η κοινότητα των βορειοηπειρωτών θα μας έχει στο πλευρό της ως αρωγούς, για την επίλυση προβλημάτων που την απασχολούν».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top