Ο Όρμπαν ήταν στην Τούμπα για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Βίντι!

Τι συζήτησε με τον αναπληρωτή υπουργό Σωκράτη Φάμελλο

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Όρμπαν στην Τούμπα

Πρώτη ανάρτηση 17.30 

Στις κερκίδες της Τούμπας για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ – Βίντι , για το Europa League, βρέθηκε χθες το βράδυ ο πολυζητημένος Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτωρ Όρμπαν! 

Ο Όρμπαν,  ο οποίος έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις με τη ρητορική του και με την πολιτική που εφαρμόζει  όχι μόνο στη χώρα του αλλά και στο εσωτερικό της ΕΕ,  είναι οπαδός της ουγγρικής ομάδας αλλά και στενός φίλος του ιδιοκτήτη της Βίντι, Ιστβάν Γκάρασι. 

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός αν και ήρθε «ινκόγνιτο» στη χώρα μας, για λόγους ασφαλείας παρακολούθησε τον αγώνα από τις σουίτες των επισήμων στο  γήπεδο του ΠΑΟΚ. Επίσης «αθόρυβα» είχε παρακολουθήσει σύμφωνα με πληροφορίες και τον προ εβδομάδων αγώνα των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Ουγγαρίας στο ΟΑΚΑ. 

Στο ημίχρονο του αγώνα, ο αναπληρωτής υπουργός Ενέργειας  Σωκράτης Φάμελλος πήγε στη σουίτα του Ούγγρου πρωθυπουργού. 

Θερμή μεν η χειραψία, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ωστόσο  η κουβέντα τους ήταν τυπική και στο πλαίσιο της καλής φιλοξενίας. 

Ο κ. Φάμελλος τον καλωσόρισε στη Θεσσαλονίκη, τον ρώτησε εάν θα  μείνει το βράδυ στην πόλη και εάν ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, ενώ το σκορ ήταν ήδη 2-0 υπέρ της.

Σημειωτέον ότι  ο Βίκτωρ Όρμπαν είναι γνωστός για την ρατσιστική ρητορική του κατά των προσφύγων. «Η Ουγγαρία δεν είναι ανοικτή στους μετανάστες» είναι το μήνυμα που έστειλε,  υψώνοντας φράχτη στα σύνορα της χώρας του.


 

Φωτογραφίες Motion Team

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top