Ο Καμμένος βλέπει σύντομα την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Στο ΥΠΕΘΑ πιστεύουν θα απελευθερωθούν οι Έλληνες στρατιωτικοί

Στρατιωτικοι

Θετικές εξελίξεις  βλέπει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σχετικά με την υπόθεση των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών, δια στόματος Πάνου Καμμένου που ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε:  «Για πρώτη φορά το λέω. Βλέπω να αρχίζει μια διαδικασία που μας δίνει την ελπίδα για την απελευθέρωση των δύο ομήρων».

Στο ΥΠΕΘΑ πιστεύουν πως τώρα που ολοκληρώθηκαν οι εκλογές  στην Τουρκία, θα καταργηθεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης και θα ανοίξει ο δρόμος για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που υπηρετούν πλέον στην Τουρκία.

«Οι εκλογές τελείωσαν. Οι Έλληνες στρατιωτικοί υπηρετούν πλέον στην Τουρκία. Έχει ξεκινήσει στην Τουρκία η συζήτηση για άρση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης.»

«Θεωρώ ότι ο κ. Ερντογάν αντιλαμβάνεται το ότι να κρατάει ομήρους συμμάχους στρατιωτικούς, δεν είναι το ότι καλύτερο για τη διεθνή εικόνα της χώρας τους», έχει πει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Ελπίζω να γίνει αντιληπτό ότι οι συνεχείς προκλήσεις κάνουν κακό στις δυο χώρες. Αυτό θα είναι ένα θετικό σήμα εκ μέρους της Τουρκίας και θα βοηθήσει στην εξομάλυνση των σχέσεων μας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top